NINA BADRIĆ OTKRILA GDJE ĆE SLAVITI NOVU GODINU: ‘Neizmjerno se radujem što se družimo za doček’

Foto: Instagram

POPODNEPjevačica Nina Badrić (49) otkrila je na društvenim mrežama gdje će nastupati za doček Nove godine. Obožavateljima je napisala kako će 30.12. nastupati na trgu u susjednoj Budvi, a 21.12. na glavnom trgu u Brčkom.

“Vidimo se. Tko dolazi?”, napisala je pjevačica ispod fotografije te oduševila pratitelje koji su jedva dočekali ovakvu objavu. U vrlo kratkom roku prikupila je više od 5 tisuća lajkova, a neki su iskazali žaljenje jer nisu u mogućnosti doći na njen nastup zbog velike udaljenosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Po svemu sudeći pjevačica proaktivno radi na svojim obavezama, a danas je objavila fotografiju na kojoj pozira u narančastom kaputu.

“Iz izloga broj 7 za danas sam opet odabrala sunce”, napisala je ispod fotografije, a pratitelji su odmah pohvalili njen kaput.

“Sunce ti je uvijek lijepo stojalo… naročito na licu”, “Prekrasna”, “Divan kaput”, samo su neki od komentara pratitelja.

Podsjetimo, Badrić je nedavno obavijestila obožavatelje kako je završila svoj singl na kojemu je predano radila u posljednje vrijeme.

“Nova pjesma “Pamtim” je gotova! Uskoro je puštamo u život, a ja ću vam samo reći da ja imam pamćenje zlatne ribice” poručila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 


Komentari