NINA BADRIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ DJETINJSTVA: ‘Prvi nastupi su bili na ulici ispred zgrade’

Foto: Instagram

Pjevačica Nina Badrić (49) s pratiteljima gotovo svakodnevno komunicira putem društvenih mreža a ovog puta pokazala je fotografiju iz djetinjstva pa raznježila pratitelje.

”I tebe sam sit kafano”, napisala je ispod fotografije gdje pozira još kao djevojčica u društvu svojih prijateljica.

”Da smo ista generacija iz istog kvarta zasigurno bi Nina bila ona koju bi izabrala za prijatelja, uvijek spremna za akciju i puna energije”, poručila joj je jedna obožavateljica.

”Ništa se nisi promijenila. Uvijek se sjetim kako smo se kao klinci u Domagojevoj zabavljali uz razne pjesmice i plesove, uvijek u tvojoj organizaciji. Dobra stara vremena”, još je jedan od komenatara u nizu.

”Prvi nastupi su bili na ulici ispred zgrade”, priznala im je Nina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Podsjetimo, pjevačica je u Beogradu održala održala zajednički koncert s Vladom Georgijevim, a za doček 2022. godine nastupat će u Brčkom u Bosni i Hercegovini na glavnom gradskom trgu.

”Hvala Bogu da će za Novu godinu biti radno jer prošlu godinu smo svi odsjedili u svojim kućama. 30. sam na trgu u Budvi u Crnoj Gori, a 31. sam na svoje veliko veselje u Brčkom na trgu’, rekla je pjevačica za IN Magazin.

Progovorila je i o kalkulacijama odnosno medijskim nagađanjima koliko pjevači zarade pjevajući u novogodišnjoj noći.

”Puno je medijskih kalkulacija i puno je medijskih neistina oko honorara. Izlazi se s ciframa koje mnogi od nas nisu nikada niti vidjeli, a kamoli dobili za jedan nastup. Ali ja bih voljela da dođe do tih vremena kada za jedan nastup možeš dobiti 100 tisuća eura pa ovim putem pozivam svakoga tko bi mi to platio da se slobodno javi’’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Komentari