NINA BADRIĆ O ‘FOOT FETIŠISTU’ KOJI JE PROGANJA: ‘Uvijek mi piše kako imam predivna stopala’

Nina Badrić (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Nina Badrić, jedna od najpopularnijih glazbenica na ovim prostorima, dala je intervju za Una TV povodom promocije svog live albuma, gdje je novinaru Filipu Šeriću otkrila (između ostalog) da je od malena znala da će postati pjevačica.

“Ja sam znala nekako odavno da će to biti moja sudbina. U meni se to (vjerujem kao i većini umjetnika) desilo od malena. Ja sam bila jako sretna osoba što sam od malena znala što želim postati. Tako i da me nije snašla popularnost u ovom poslu, ja bi se sigurno bavila glazbom, pjevala bi po klubovima, gdje bi god mogla pjevati, ali bi se glazbom uvijek bavila.”

Nina uskoro slavi 50. rođendan, a voditelj ju je upitao kako će ga proslaviti.

“Velikom feštom na koju sam pozvala svojih najbližih 140 prijatelja i suradnika, ali to su stvarno najbliži odabrani ljudi. Pozvala sam zaista ljude koji mi znače puno u životu i koji su prošli kroz moj život i ostali”, te je dodala: “Bit će ogromna fešta, radujem se tome unaprijed što ću ih skupiti sve na jednom mjestu i što će svi doći.”

Osvrnula se na ljubavne ponude

“Čime je netko zaslužio biti prijatelj Nine Badrić”, znatiželjan je bio Šerić.

“Prijateljstva se stječu u mladosti. Jako rijetko me netko oduševio u zrelim godinama, ali ima takvih ljudi koje sam zavoljela prije desetak godina, jer ja sam inače osoba koja ima svoje prijatelje od malena. To ti je odabrana obitelj. Meni su prijatelji nosili glavu u tisuće milijuna slučajeva u mom životu. Kad kažem nosili glavu tu mislim da su mi bila najveća podrška na svijetu, možda čak i veća nego kad ti je netko najbliži. Dobro odabrati prijatelje je jedna velika privilegija, a ja sam ih odabrala sjajno.

Nina se osvrnula na ljubavne ponude koji joj zatrpavaju inbox, a otkrila je da je ‘proganja’ jedan ‘foot fetišist’.

“Ima svega. Od nepristojnih stvari koje zablokiram momentalno do jako duhovitih i zanimljivih likova. Međutim, godinama me proganja neki lik, a on mi je sad postao ‘for fun’. Kad ga nema u inboxu pitam se je li mu se nešto dogodilo. Uvijek mi piše kako imam predivna stopala i kako bi htio kupiti moje čarape. Možda ću mu ove prodati”, kroz smijeh je kazala Nina.

Kakvih su se još tema dotaknuli Filip i Nina, pogledajte u videu.

Komentari