Nikolina Pišek pozirala na plaži i poslala zanimljivu poruku, pratiteljica joj poručila: ‘Toliko si lijepa da ti ne treba mozak’

Foto: Instagram

Kao i mnogi domaći celebovi, i Nikolina Pišek ovih je dana gradsku vjeru zamijenila obalom. Trenutno uživa na Korčuli, što je otkrila na društvenim mrežama. S brojnim je fanovima podijelila i fotografiju koja dočarava atmosferu u kojoj uživa te tim potezom izazvala lavinu komentara.

Nikolina se, naime, obožavateljima obratila na Instagramu, gdje je objavila fotku na kojoj pozira na plaži. Ova ljubiteljica odjeće za tu je priliku odjenula bež topić i iste takve hlačice, a ispod toga imala je kupaći kostim.

“Dodati zvuk: cvrčci. Zanemariti sve ostalo. Isključiti mozak. Ok, on je ionako veći dio godine isključen, barem tako tvrdi moja mama. Unositi tekućinu. Ponoviti idući dan”, napisala je voditeljica pored fotografije.

Komentari su se odmah počeli nizati, a jedna se pratiteljica osvrnula upravo na Nikolinin mozak. “Pa koliko si lijepa mozak ti ne treba, nego ti hoćes baš sve da imaš!”, poručila je, a Nikolina joj je ubrzo i odgovorila.

 “Mozak navodno nemam”, našalila se na vlastiti račun. Ipak, tu nije kraj komplimentima. “Predivna”, “Barbika”, “Jako lijepo”, “Lijepa i posebna”, “Manekenka”, tek su neke od brojnih pohvala koje je Pišek dobila na račun izgleda.

Foto: Instagram


Komentari