NIKOLINA PIŠEK ISKRENO: ‘Situacija je slična kao da vas je pogodio potres!’

Foto: Marko Miscevic / Cropix

Voditeljica Nikolina Pišek u svibnju ove godine postala je udovica kada je iznenada preminuo njen suprug, beogradski povjesničar umjetnosti, Vidoje Ristović.

U novom intervjuu koji je dala za Avaz opisala je kako se suočila s gubitkom supruga te kako se s tim gubitkom i nosi.

“Situacija je slična kao da vas je pogodio potres, sudare se tektonske ploče, dođe do ogromnih pomaka, odjednom vaš identitet se promijeni, i ništa nije isto kao što je bilo prije. Onda slijedi niz manjih potresa, vibracija koje naprosto slažu stvari na svoje mjesto, tako da još neko će vrijeme proći dok se meni teren ne stabilizira i dok sve ne sjedne na mjesto na kojem bi trebalo biti. Mogu potpuno realno shvatiti u kojoj novoj realnosti sad zapravo živim, i mislim da tu nisam jedina”, spričala je Nikolina.

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Rekla je i da je dobila veliku podršku prijatelja, ali i javnosti, no napose žena.

“Izvanredno je posložiti si život na neki način tko su ti ljudi na koje možeš računati. Ali ovakve tektonske promjene te uvijek iznenade, tako da za neke ljude za koje sam mislila da su oni na koje mogu uvijek računati, sam shvatila da su tu bili samo dok je bilo dobro, i da su bili zapravo jako toksični. Ali ima opet onih koji su cijelo vrijeme bili autentični i koji su iskreni i pravi. Ali ono što je lijepo što se dogodi smjena, i dođe do nekog filtriranja i neki prođu kroz to sito, neki ostanu na površini, a stvore se i neki novi”, rekla je Pišek.


Komentari