‘NIKAD TEŽA UTRKA U ŽIVOTU!’ Ecija Ojdanić istrčala Plitvički maraton u nemogućim vremenskim uvjetima

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram / Ecija Ojdanić)

Poznata domaća kazališna, televizijska i filmska glumica, Ecija Ojdanić (47) pohvalila se na svojem Instagram profilu kako je za vikend otrčala Plitvički maraton te priznala kako je joj je bilo zaista teško.

“Nikad teža utrka u životu, na plus 30, sparina, uzbrdica na uzbrdicu. Krenula naivno u punoj brzini, držala se dobro do 30. kilometra, a onda, kada je došlo još jedno brdo, samo sam počela usporavati, završila utrku na 4:11 što je za mene najgori rezultat za maraton. Ali za Plitvice, sasvim ok. Ali bilo mi je toliko lijepo da se vraćam dogodine. A s mojom ekipom iz atletskog kluba Sljeme zabava je uvijek zagarantirana. A i s mojim dragim mužićem, koji je bio prava potpora i partner u zabavi”, napisala je uz fotografije, a brojni pratitelji javili su joj se u komentarima s čestitkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Također, dan prije utrke Ecija se javila se pratiteljima u strahu da neće uspjeti: “Istrčati maraton i nije neko herojsko djelo. Ali istrčati Plitvički, e to je pravo herojsko djelo. Drž’te fige da ne budem pali heroj.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)


Komentari