Nikad objavljena fotografija sa svadbe! Maja u iščekivanju poroda kojeg će Nenad pratiti uživo preko videopoziva

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja Šuput broji dane do dolaska prinove. Termin joj je krajem ožujka, a ona i suprug Nenad Tatarinov nestrpljivo iščekuju sinčića. Izjavila je i kako će porod njezin ljubljeni suprug Nenad pratiti preko videopoziva uživo.

“Spadam među osobe koje vole da se ono što jako žele dogodi odmah, isti dan kad to požele, eventualno sutra, i to ako baš mora. Mislim da u životu dosad nikad nešto što jako želim nisam iščekivala devet mjeseci. Ovakvo što mi se još u životu nije dogodilo! To mi je kao da djetetu kažeš da će igračku koju želi dobiti za devet mjeseci. Zato mi se trudnoća čini kao nekakav užasno dugi životni vojni rok“, ispričala je Maja za Jutarnji list.

Povodom Dana žena posvetila je objavu na Instagramu svojim prijateljicama. Fotografija je nastala za vrijeme svadbe s Nenadom Tatarinovim 2019. godine. Tek je sada ugledala svjetlo dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Sretan vam Dan žena, moje drage žene! Svim ženama od srca želim da im današnji dan bude ispunjen ljubavlju, pozitivom, ostvarenju ciljeva i ženskim prijateljstvom”, napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj pozira u vjenčanici okružena bliskim prijateljicama.

Iako je kao termin poroda navela 22. ožujka, novom je objavom na Instagramu potaknula glasine da je već rodila.

“Samo da prijavim stožeru da sam ja za koji dan spremna vratiti se svom koncertnom djelovanju pa nek krenu s popuštanjem mjera jer nam ovo svima treba za mentalno zdravlje. Ajmo ekipa, tko jedva čeka koncerte i ludovanja?? Poslat ću im vaš popis, možda ih smekšamo u odlukama”, napisala je Maja i izazvala lavinu spekulacija u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Znači li to da si rodila pa si za koji dan spremna? I mi jedva čekamo koncerte i sve ono što ide uz to s tobom”, “Znači li to da je mali šmeker stigao na svijet ili se varam?”, zanimalo je pratitelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari