Nikad nije prežalila što se iz Londona vratila u Hrvatsku, a evo u čemu je bio problem: ‘Odmah sam rekla Charlesu’

Foto: Instagram

Preseljenje tridesetogodišnje influencerice Elle Dvornik-Pearce iz Zagreba u Istru, već je neko vrijeme glavna tema na njenim profilima na društvenim mrežama. Nedavno je objavila i video na svom Instagramu te je u opisu napisala da ide na odmor s kojeg se nikad ne vraća, osim, kako kaže, poslovno.

Ella i njen suprug Charles, živjet će sa svoje dvije kćeri – Baile Dee i Lumi Wren, u novoj kući koju su nedavno kupili, pola na kredit, a pola u gotovini. Oduševljenje svojim preseljenjem ne skriva, a sudeći po posljednjoj objavi na Instagramu, uživa u jednom restoranu u Poreču te joj pratitelji pružaju još savjeta za tamošnju dobru hranu u komentarima.

No, neki su joj pratitelji napisali da će joj Zagreb sigurno nedostajati nakon nekog vremena, ali Ella kaže da joj zapravo nedostaje London.

“Meni fali London. Nisam nikad prežalila povratak u Hrvatsku”, odgovorila je Ella. Podsjećamo da je Ella došla u Zagreb iz Londona prije nekoliko godina, a u intervjuu za Story je otkrila da je među ostalom razlog za to bio i skup vrtić.

 “U Engleskoj je vrtić 900 kuna dnevno. Odmah sam Charlesu rekla da meni plan nije da sjedim doma s djecom, tko želi – super, ali ja ne želim to za sebe”, objašnjava Ella. Tada je istaknula i da se veseli selidbi u Istru te je priznala da Charles ne voli mentalitet Zagreba.


Komentari