‘NIKAD NE BUDITE KAO ON’! Lejla Filipović o hejteru koji je vrijeđao nju i Tarika, evo što im je rekao

Mario Pavlovic/PROMO

LEJLA FILIPOVIĆ objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa suprugom Tarikom Filipovićem, a ubrzo nakon toga jedan je pratitelj ispod fotke ostavio poprilično ružan komentar te je par nazvao pogrdnim imenom.

Nakon što je vidjela što im je poručio, Lejla je njegov komentar odlučila podijeliti na InstaStoryju. “Nikad nemojte biti kao on” poručila je.

Foto: Lejla Filipović/Instagram
Foto: Lejla Filipović/Instagram

Inače, nedavno je sin Lejle i Tarika napravio gestu zbog koje ponosni roditelji nisu skrivali oduševljenje. Naime, oboje su tada podijelili objavu jedne žene koja je na Facebooku opisala kako je dječak jedini ustao i ustupio mjesto u punom busu starom čovjeku.

“Pun bus, najviše školarci (peti i sedmi razred). Ulazi djedica, minimalno 85 godina. Nitko ni da bi pomislio ustati. Jedan dječak ga pogledava i vrlo brzo ustaje. Djed je bio okrenut leđima i nije vidio da mu se oslobodilo mjesto i dječak mu se obraća i govori da sjedne. Dječak je sin Lejle i Tarika Filipovića. Bravo za roditelje, može im biti na ponos. A meni je uljepšao dan”, stoji u objavi.

“Vi ste nama uljepšali dan. Srce kao kuća”, napisala je Lejla i u hashtagu dodala “ponosna mama”.

Instagram: Lejla Filipović/Screenshot

 


Komentari