NIKAD NAPETIJA VEČERA ZA PET: Trenutačno su na prvome mjestu sva četiri kandidata!

Foto: RTL

Danas se u ‘Večeri za 5 na selu’ kuhalo u Kostreni, a domaćin je bio voditelj ureda u građevinskoj firmi Jerko.

Jerko je za goste pripremio predjelo naziva ‘Jestiva dekoracija’, glavno jelo pod imenom ‘Pečenka’ i desert ‘Punjenje za 5’. Predjelo je jako dobro prošlo, u glavnom jelu najviše zamjerki dobile su prokulice, a svima je bilo jako zanimljivo što su sami punili krafne. Jerko je naposljetku dobio 38 bodova tako da nakon četiri odrađene večere imamo četiri natjecatelja na prvome mjestu!

Foto: RTL

Domaćin je goste dočekao uz aperitiv i vokalni sastav iz Kostrene pa su na početku večeri nazdravljali uz pjesmu. “Domaćin je bio jako veseo i – lijepo nas je dočekao. Muzika i aperitiv jako lijepo”, komentirala je Olivera. Ubrzo su počeli s predjelom – pogačicama od dizanog tijesta punjenima vrganjima uz pršut i kobasice te domaći kruh. Zoranu je predjelo bilo ukusno, baš kao i Oliveri iako nije ljubiteljica gljiva. “Odradio je to dosta dobro, predjelo je bilo fino”, rekao je Mate, a potom su svi malo rezali pršut za koji je Arno naglasio da je stvarno odličan.

Foto: RTL

Za glavno jelo Jerko je poslužio pečenu svinjsku vratinu s rižotom od tikvica i prokulicama. “Prokulice su mi totalno razočaranje, meso je bilo jako fino i mekano i sve je bilo toplo i fino”, rekao je Mate, a i Arnu je meso bilo fino i mekano, baš kao i prokulice. Zoranu se također svidjelo meso, a prokulice ga nisu oduševile jer su bile tvrde. “Ja bih te prokulice još malo kuhala”, komentirala je Olivera za stolom i dodala da nisu bile jestive dok je ostalo bilo super.

Jerko je potom zamolio Arna da mu pomogne završiti krafne, a gostima se jako svidjelo što su ih sami punili. “Krafna je bila topla i ukusna i dobro pečena”, rekao je Arno, a Olivera je otkrila da je svoje punila čokoladom i da su bile jako fine. Domaćin je priznao kako je jako umoran tako da su brzo završili s desertom, podijelio je poklone i uslijedilo je ocjenjivanje. Arno i Mate dali su po desetku jer se domaćin jako potrudio, Olivera je dala devetku i rekla: “Prokulice su me razočarale”, a za tu se ocjenu odlučio i Zoran uz objašnjenje: “Desert mi je bio presladak.”

Foto: RTL

Sutra kuha Olivera, a hoće li ona uspjeti nadmašiti ostale kandidate i pobijediti u kvarnerskom tjednu – ne propustite pogledati u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’ od 20.15 na RTL-u.

Komentari