NIKAD EMOTIVNIJA I ISKRENIJA! Simonica i njen muž priredili su trostruko slavlje: ‘Hvala Bogu na daru’

Photo: Facebook

Bivša starleta i danas velika vjernica Simona Mijoković ex Gotovac ovih dana posebno je dobre volje jer ima razloga za trostruko slavlje. Osim što će proslaviti svoj 37. rođendan, njezin suprug, nekadašnji ministrant u crkvi, Stanislav Mijoković slavi 55. rođendan. Ali ni to nije sve. Par uskoro slavi i pet godišnjicu braka.

“Kako bih opisala ovih pet godina braka? Kako bih opisala tebe koji si napunio 55 godina? Opisala bih kao radost života. Ljubljeni Isus mi te darovao. Od početka bio si uz mene, bio uz moje padove i uvijek radosno i zahvalno uz moja svjedočanstva. Uz mene si na svakom koraku i u svakom otkucaju srca. I uvijek to činiš. Podižeš me kad mi je teško, a u Božjoj mudrosti uvijek me savjetuješ. Naš brak je oduvijek radost i slava Bogu”, napisala je na Facebooku pa dodala:

“Naša ljubav je naš kompas, a vječnost nam je cilj. Hvala Bogu što te stvorio i nama darovao. Hvala Bogu sto si moj muž i otac naše dječice Joshue, Amalie Josipe i Zvjezdane. Hvala Bogu što brižno paziš na moju Gabrielu. Hvala Bogu na daru tvog rođenja. Hvala Bogu što si kraj nas vjerno i s puno ljubavi. Ljubavi koju si pronašao još kao dijete u Izvoru Života – svete pričesti i ta Ljubav danas radosno obasjava nas brak. Sretan ti rođendan ljubavi moja”, zaključila je Simona koja s obitelji živi u u Linzu u Austriji.

Inače, par se vjenčao u Zagrebu 2016. godine, a tijekom svadbe Ante Gotovac je od sreće plakao u crkvi.

Život pun skandala koji su mediji pratili na tjednoj bazi, Simonica je tada odlučila zamijeniti mirnom obiteljskom idilom i posvetiti se odgoju djece. Posljednjih nekoliko godina vrlo često spominje kako ju je vjera vratila na pravi put, a posebno je zahvalna Bogu na posljednjoj kćerki koju je rodila bez problema, iako su je liječnici upozoravali da bi još jedna trudnoća mogla biti vrlo rizična.

“Kada Isus potpuno ispuni naš život onda sve ima smisla. Potpuno sve , jer On postade naše SVE u svemu. On vodi brak , On vodi roditeljstvo , On vodi posao , On vodi zdravlje , On vodi svaki naš korak- Za Njega. Ali On i nosi svaki naš križ. Sve je s Njim potpuno ispunjeno u radosti, miru, snazi i Ljubavi Vječnoj koja nikad ne prestaje”, napisala je nedavno na društvenoj mreži.


Komentari