Nika Fleiss progovorila o majčinstvu: ‘Nisam neuspješna jer u 38. godini nemam dijete’

Foto: Una.world

Nika Fleiss (37) nakon uspješne skijaške i marketinške karijere, u studenom 2020. godine otvorila je salon za uljepšavanje pasa. Za Una TV govorila je o svom novom biznisu, nekim stvarima iz prošlosti i ljubavnom životu.

Otkrila je kako je prilikom otvaranja naišla na brojne predrasude, pa čak i obitelji, no to je nije obeshrabrilo.

“Meni nije bio problem da se moglo ići raditi bilo što drugo, kako bi se reklo i čistiti zahode. Moja obitelj je na početku bila skeptična jer su govorili kako ja nakon karijere s epitetom marketinškog stručnjaka idem šišati pse. Ja sam to išla probati. Toliko su me ispreplašili i onda su mi rekli da će mi trebati minimalno tri godine da popunim raspored da nemam rupe, pa evo trebalo mi je šest mjeseci”, kaže Nika.

U salonu je zaposlila novu radnicu, 34-godišnju Ukrajiniku Anastasiju koja je prije mjesec dana stigla iz Lavova.

Iza sebe ima uzbudljivu karijeru

Nika je rekla kako je prošle godine donijela najluđu i najneočekivaniju odluku u svome životu. Naime, kandidirala se za gradonačelnicu Samobora, ali na izborima je izgubila.

U intervjuu je i prokomentirala fotografiranje za Playboy 2011. godine koje ne smatra toliko otkačenim kao kandidaturu.

“Kad sam se slikala za Playboy, nisam se dobro osjećala u svojoj koži možda sam baš zato i trebala Playboy da dobijem kompliment da je to tijelo okej. Danas biti žena sa svim tim filterima oko nas, a da ne kažem i filerima, stvarno je teško”, objasnila je.

O majčinstvu

Prije 12 godina razvela se od francuskog trenera skijanja s kojim je bila osam mjeseci u braku, ali otvoreno govori o mogućnosti da ponovno stane pred oltar.

“Nikad se ne zna što život donese, ja nisam nikad zatvorila ni jedna vrata u svom životu, pa nisam ni ta”, kazala je.

Smatra da sve u životu treba doći ako joj je namijenjeno, pa tako i uloga majke.

“Ako netko smatra da žena u 38. godini bez djece, bez obitelji neuspjeh i to vam mogu dati za pravo”, rekla je Fleiss u reportaži Une TV.


Komentari