‘NIJE TREBALO BITI OVAKO’ Preminuo dugogodišnji HRT-ovac, Maja Sever emotivnom objavom oprostila se od kolege

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

HRT-ova novinarka, 50-godišnja Maja Sever emotivnom objavom, koju je naslovila s ˝gospodin snimatelj˝, na društvenim mrežama oprostila se od snimatelja Darka Krakara koji je prije desetak dana završio u bolnici zbog zaraze koronavirusom.

˝Prije desetak dana saznala sam da ga je zakačila, da je u bolnici. Na poruku ‘Ljube, drž se’ odgovorio je ‘Hvala, Maja’. To je naš Kraki. Miran, pristojan, vrijedan. Čovjek koji stalno radi i nikad se ne žali. A radili smo zajedno mnogo toga. Svakom poslu – običnoj izjavi ili zahtjevnoj reportaži – Kraki je pristupao s punom pažnjom i profesionalno. Ali između tih snimanja… Kraki je bio jedan pravi gospodin. Od onih ljudi koje zaista zanima kako si kada ti postavi to pitanje. Djeca su nam zajedno studirala pa smo ih rado ‘ogovarali’, ljutili se na lošu organizaciju posla, brbljali o politici…˝, započela je novinarka poznata po dugogodišnjem radu u informativnim emisijama, a već dugo radi na emisiji ˝Nedjeljom u 2˝ s urednikom i voditeljem Aleksandrom Stankovićem.

˝Dragi naš Kraki, stvarno nije trebalo biti ovako. Znam da te jako puno novinara na ovim prostorima neće zaboraviti. Da će pamtiti tvoju mirnoću, pristojnost i predanost poslu. Kraki, uvijek ćeš ostati naš gospodin snimatelj. Hvala ti za sve, dragi Darko. Odmori se˝, zaključila je Maja.


Komentari