NIJE TOKIO! Jelena Veljača emotivnom objavom otkrila koju je destinaciju odabrala za medeni mjesec

Foto: Instagram

Domaća redateljica, aktivistica i glumica, 40-godišnja Jelena Veljača, u subotu je u Botaničkom vrtu izrekla sudbonosno “da” 48-godišnjem bivšem savjetniku Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, Vitu Turšiću. Kako joj je bilo lijepo, koliko voli novopečenog supruga i koliko su uživali na svadbi, Jelena ne krije. Na društvenim mrežama je tako objavila niz fotografija, a kako je sama rekla – to nije kraj objava. Iako se šuškalo kako sa suprugom uskoro putuje u Tokio, sada je otkrila kamo zaista odlaze na medeni mjesec.

Jelena je, naime, otkrila kako je s Vitom otputovala u – Primošten. “Stigli smo, zahvalna sam”, napisala je u opis fotografije, na kojoj nasmiješena pozira sa suprugom.

Komentari su se odmah počeli nizati. “Hoćete li prvo zahvaliti Bogu na svemu u šibenskoj katedrali?”, “Uživajte u ljubavi”, “Prekrasni”, “Uživajte”, “Sretno”, tek su neki od njih.

Podsjetimo, da su Jelena i Vito u vezi otkriveno je sredinom rujna prošle godine kadsu uhvaćeni na kavi u centru Zagreba sjede zajedno na kavi, a na rastanku je Vito Jelenu poljubio u usta. Prije nešto manje od godinu dana Jelena je gostovala u njegovom podcastu, a vjeruje se da je veza tada i počela.

Foto: Instagram

Nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, s kojim je bila od 2009. do 2012. godine te trogodišnjeg braka s glumcem Dražen Čučekom, s kojim ima petogodišnju kći Lenu, Jeleni je ovo treći brak.

Komentari