Nije točno da Hana i Grašo ne planiraju vjenčanje, otkriven je i datum kada će svoju ljubav okruniti brakom!

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

U srijedu je Hana Huljić i službeno potvrdila ono o čemu je Zagreb.info prvi ekskluzivno izvijestio još jesenas – kako će pjevačica i njen partner Petar Grašo postati roditelji. Termin poroda je početkom ljeta, dakle, Hana je trudna tri mjeseca. I dok se u nekim medijima spominje kako vjenčanje još ne planiraju, čini se da tome ipak nije tako, i da su svadbena zvona na vidiku i prije nego što bi se očekivalo.

Par se navodno već dogovorio i oko imena bebe u slučaju da bude djevojčica, ali i da Hana rodi sina. Krunu svoje ljubavi par će dočekati u braku, a vjenčanje će se, tvrdi izvor za Gloriju, održati 19. veljače ove godine.

Sretnu vijest su roditeljima otkrili na sam Božić. Nakon što se u listopadu prošle godine saznalo za njihovu romansu, obitelj Huljić ih je javno podržala. Odmah su uslijedila i prva šuškanja o trudnoći koja je Grašo tada demantirao, vjerojatno kako bi buduću majku još neko vrijeme zaštitio od medijske pompe.

“Tim više što je Tonči Huljić moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao je još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka”, našalio se tada glazbenik koji je nekoliko puta istaknuo kako je sretan s Hanom s kojom se dugogodišnje prijateljstvo pretvorilo u pravu ljubav.

Budući djed za Večernji je jučer komentirao:

˝Nastavno na aktualnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari; pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom viješću. A pod dva, mi zaista nismo reality familija, ne trudimo se puniti portale i “maltretirati” javnost svojim privatnim životima. Ne smatramo se ni po čemu posebnima i različitima od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću kazati o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio obitelji˝, zaključio je 60-godišnjak.


Komentari