NIJE OSTALA RAVNODUŠNA NA KOMENTAR! Snježana Schillinger se javila s ljetovanja i izazvala pažnju: ‘Rekla sam si da vas neću pratiti’

Snjezana Schillinger (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Poduzetnica Snježana Schillinger pohvalila se atraktivnim fotografijama sa svojeg godišnjeg odmora u Italiji. Naime, pozirala je u žuto-bijelom kupaćem kostimu uz rub bazena, a u pozadini fotografije pruža se zapanjujući pogled na Portofino, popularno talijansko ljetovalište.

“Je li netko rekao produženi vikend?! Razglednica iz Italije!”, napisala je u opisu objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

“Opako, koja dobra linija”, “Venera u bazenu”, komentirali su pratitelji. U oku je upao komentar jedne pratiteljice, koja je poduzetnici poručila da ju je htjela prestati pratiti na Instagramu te da si ona ne može priuštiti luksuzan odmor poput nje.

“Joj rekla sam sama sebi da Vas neću pratiti, ali toliko ste besprijekorna i divna da uživam pratiti Vas. Ne mogu si to sve priuštiti kad radim u smjenama u bolnici, ali Snješka moja divna, treba malo oči odmoriti i vidjeti koliko uživate. Doći će i mojih pet minuta. Toliko pozitive u Vama, a to mi daje vjetar u leđa!”, napisala joj je pratiteljica.

“Zašto ste rekli sebi da me nećete pratiti? Vidite ovo je trenutak kada uživam i da baš uživam. Kad radim, uglavnom se ne fotkam ako se i fotkam to ne bude baš primjetno jer ljude na društvenim mrežama ne zanimaju ‘radne fotke’ kao ni mene”, odgovorila joj je poduzetnica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Snježana Mehun i austrijski jahtaš Franz Schillinger su na Kornatima 2021. godine uplovili u bračnu luku, a često zajedno putuju po elitnim turističkim destinacijama.

Komentari