NIJE LI VRIJEME DA SAMI ISPUNITE DOSADNI ČETVRTAK? Za sve televizijske ljupce donosimo prijedloge serija!

Foto: Pixabay

Gledanje filmova i serija je uvijek dobra opcija kad ne znate što biste sa sobom, želite se odmoriti ili pak želite začiniti kućno druženje. A ako ne znate što bi upalili, neka to bude neki s popisa koji vam donosimo, osim ako ih niste već pogledali.

20:20h LUD, ZBUNJEN, NORMALAN (humoristična serija) NOVA 

Novi nastavci čiji scenarij potpisuje Feđa Isović vratit će neke stare likove koji su ostavili pečat hit seriji.

20:55h ANDRIJA I ANĐELKA (humoristična serija) RTL

Srpska serija s odličnom radnjom, Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.

21:00h KONAK KOD HIMLIJE (igrana serija) NOVA

Konak kod Hilmije je bosanskohercegovačka humoristična serija koja je snimana 2017. godine u produkciji FIST-a iz Sarajeva. Redatelj je Elmir Jukić, a scenarist Feđa Isović, provjereni dvojac koji je kao tandem stvorio legendarnu seriju Lud, zbunjen, normalan.

21:35h U PLAMENU (igrana serija) NOVA

U ovoj hit seriji gledatelji će pratiti kako Džemre s kćeri pokušava pobjeći iz nasilnog braka. Serija okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa ćemo tako osim Demet Evgar, Hazar Ergučlu i Dilan Čiček Deniz, imati prilike gledati i Džem Bendera kojeg je publika već upoznala kao dobrog Seita u seriji “Gulperi”. Ovoga puta utjelovit će potpuno suprotan lik – supruga zlostavljača.

22:00h DRAGI SUSJEDI (humoristična serija) RTL

Dragi susjedi je hrvatska humoristična serija koja je s emitiranjem započela 21. travnja 2018. godine. Redatelji serije su Marko Manojlović i Dejan Karakljajić, dok je serija rađena po uzoru na francusku seriju Nos chers voisins. Glavni likovi ovoga sitcoma su stanari jedne vrlo živahne i zaigrane zgrade

22:18/23:04h RIVIJERA (serija) HRT2

Serija prati moralni pad koji Georgina doživi nakon nasilne smrti muža Constantinea Cliosa. U svojoj intimnoj odiseji spoznaje koliko je malo toga zapravo znala o suprugu i upoznaje mračni svijet korupcije i organiziranog zločina koji vrebaju u pozadini života superbogataša.

22:40h KRIZA (humoristična serija) RTL

Dok bend svira nema krize! Četiri muškarca u jeku svojih zrelih godina proživljavaju ponovni pubertet. Stoga, kada u naletu tinejdžerskih snova i nakon svega što su proživjeli u dosadašnjem životu, četiri “jarana” polude, odlučuju se ponovno baviti rock’n’rollom. Vođeni floskulom po kojoj rokeri imaju više uspjeha kod žena, četvorica prijatelja u garaži osnivaju bend i daju mu ime Kriza.

23:04 AMERIKANCI (serija) HRT1

Serija prati Philipa i Elizabeth koji imaju dvoje djece-trinaestogodišnju Paige i desetogodišnjeg Henryja koji ne znaju stvarni identitet svojih roditelja. Dogovoreni brak Philipa i Elizabeth iz dana u dan postaje sve strastveniji i iskreniji, no stalno ga iskušava eskalacija Hladnog rata i prisni, opasni i crnohumorni odnosi koje moraju održavati s mrežom špijuna i doušnika pod njihovim nadzorom.

23:20h CSI MIAMI (kriminalistička serija) RTL

Američka policijska TV serija koja se originalno prikazivala na programu mreže CBS od 2002. do 2012 godine. Ona predstavlja spin-off popularne TV-serije Radnja prati tim detektiva i kriminalista u Miamiu na čelu s policijskim poručnikom koji koriste najsuvremenija dostignuća forenzičkih nauka kako bi riješili složene slučajeva ubojstva i drugih teških zločina. 

Komentari