NIJE JOJ SVEJEDNO! Olju vampiricu pratili zaštitari, otišla je na poseban tretman krvlju

Photo: Instagram

U pratnji četiri zaštitara, Olja “vampirica” odlučila je ušetati na poseban tretman lica u poliklinici Estetic smile. Odlučila se, logično, za tzv. “vampirski face lifting” kada se vlastitom krvnom plazmom pomlađuje tretirano područje.

Ovim zahvatom pacijentu se izvadi krv te se posebnom centrifugom odvoji krvna plazma koja je puna matičnih stanica i faktora rasta. Ona se potom stavlja u lice, dekolte, vrat i ruke tankim iglicama.

No, Olja smatra da je kozmetička industrija ovu tehniku “maznula” od njezine prabake Mutilde koja je u 13. stoljeću bila najljepša vampirica koja je sama sebi isisavala krv i ubrizgavala je u lice.

Za sve one kojima je njezina ličnost promakla, Olja Einfalt Mihovilović je splitska performerica, akademska slikarica i dizajnerica koja na društvenim mrežama objavljuje provokativna videa.

“Sa zahvatom sam zadovoljna. Za mene vampiricu ubodi igle nisu bili ništa. Lice mi već sad izgleda svježije i mladenačkije, a pravi efekt vidjet će se za nekoliko mjeseci”, rekla je za 24sata.

Inače, ovom metodom pomlađuje se i Kim Kardashian, a nisu joj odoljele ni Jelena Veljača, Iva Majoli, Snježana Mehun, Neven Ciganović, Matija Prskalo, Doris Pinčić, Borna Rajić, Sanja Doležal…


Komentari