NIJE IM DAO MIRA: Alex je zbog uhođenja završio na Jenniferinoj ‘block’ listi?

Foto: Instagram

Premda su nakon prekida naglasili kako ostaju prijatelji i poslovni suradnici, latino diva, 52-godišnja Jennifer Lopez prije nekoliko je dana svom bivšem, nekadašnjem igraču bejzbola, 46-godišnjem Alexu Rodriguezu, zadala ˝ultimativni udarac˝ obrisavši sa svog Instagram profila svaki trag njihove veze kao i samog Alexa kojeg je naprasno odlučila prestati pratiti. I dok svijet bruji o njezinom posljednjem potezu te analizira isti, magazin National Enquirer možda je pronašao uzrok koji je doveo do ovakve reakcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Naime, kako je otkrio neimenovani izvor za spomenuti medij, posljednjih nekoliko tjedana, zaljubljeni golupčići, J.Lo i Ben Affleck muku su mučili upravo s Alexom i njegovim navodnim uhođenjem. Prema riječima izvora, otkako se saznalo da je dvojac nakon 17 godina obnovio romansu, bivši sportaš počeo ih je slijediti pa bi tako, nakon što bi mediji objavili kako su pjevačica i glumac viđeni na određenoj lokaciji, ubrzo na istom mjestu bio snimljen i A-Rod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Tako je par u lipnju provodio romantični vikend u Hamptonsima, a mediji su istovremeno pisali kako ondje, samo nekoliko metara dalje od njihove lokacije, ljetuje i Jenniferin bivši. Ovakve slučajnosti nastavile su se i u narednim tjednima pa su u srpnju i J.Lo s Benom i Alex s obitelji odvojeno slavili rođendane na Francuskoj rivijeri. Neprestano podudaranje, prema riječima izvora za spomenuti tabloid, posebno je zasmetalo Benu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

˝Možete li zamisliti da na najintimnijim mjestima svakodnevno viđate bivšeg od svoje cure. Benu je prekipjelo, smatra da ih Alex uhodi i ne želi to više trpjeti˝, ispričao je izvor zbog čega National Enquirer aludira kako je J.Lo u konačnici prekinula s Alexom i virtualno prijateljstvo na Instagramu. Međutim, unatoč činjenici da se trojac zaista nekoliko puta nalazio na istom mjestu u isto vrijeme, u obzir treba uzeti i to da su sve navedene lokacije izrazito popularne među poznatima u ovo doba godine te da postoji mogućnost kako je zaista bila riječ o samo pukoj slučajnosti.


Komentari