‘NIJE ČUDO DA SMO NOSTALGIČNI’ Dnevnik Nove TV posljednji put išao iz starog studija: ‘Zapravo smo ovdje odrasli’

Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Dnevnik Nove TV posljednji put je išao iz starog studija, a od nedjelje 2. listopada kreće u novom studiju i novoj redakciji te novom terminu, od 19 sati.

Reporterka Srna Bijuk je u prilogu objavljenom na Dnevniku Nove TV napravila rekapitulaciju svega što je središnja informativna emisija stvarala u starom studiju u zadnjih 17 godina.

”Koliko je vijesti pročitano, koliko ljudskih sudbina ispričano, prepričano, koliko je tu stresa bilo, koliko veselja, pa i suza, smijeha, nije čudo što smo nostalgični”, kazao je voditelj Dnevnika Nove TV Saša Kopljar, a njegov mladi kolega, Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV, dodao je: ”Falit će mi ova stara redakcija, stari studio, ipak je to prvi u koji smo sjeli voditi Dnevnik i pamtit će se zauvijek”.

“Odrasli smo ovdje”

Generacije novinara i novinarki su prošli kroz stari prostor.

”Zapravo smo ovdje odrasli, puno priča je ovdje nastalo, puno emocija je u ovoj televiziji među ljudima, puno smijeha, puno suza”, istaknula je reporterka Ivana Pezo Moskaljov.

Njezina kolegica Martina Bolšec Oblak istaknula je: ”Mi svi znamo međusobno kako je čije dijete, je li se netko s nekim posvađao. Često smo se tu znali počastiti kad je nečiji rođendan”.

“Redakcijom Dnevnika Nove TV kročili su najbolji. Mislav Bago koji nas je učio pravom novinarstvu, bio je zaštitno lice izbornih emisija, a niti jednog sugovornika nije ostavio ravnodušnim. Kao ni sjajna reporterka, brzog uma, s pitanjima koja pogađaju srž – Tatjana Krajač, a u ovom studiju prognozu je čitao i legendarni Milan Sijerković.

‘Bilo je sreće, rada, tuge, ali jedno je sigurno”, zaključila je Miholjek, ”puno uspomena nosimo sa sobom” – u novi studio, novu redakciju, a drage gledatelje Dnevnik Nove TV čeka u novom terminu – od nedjelje 2. listopada u 19 sati.


Komentari