NI SAM NE MOŽE VJEROVATI! Dino Jelusić postao je član jednog od najpopularnijih rock bendova

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Domaći pjevač, 29-godišnji Dino Jelusić posljednjih godina izgradio je inozemnu karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavidjeli, a u utorak je stigla nova potvrda njegovog talenta. Naime, jedna od najpoznatijih rock grupa u povijesti, britanske legende Whitesnake, objavili su na svojim stranicama kako je Dino njihov novi član.

Whitesnake su, naime, objavili kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo da je njihov novi član upravo Hrvat Dino Jelusić.

“Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti”, izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.

Podsjetimo, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica sa slavnom grupom je i što što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u Trans Siberian Orchestra.

Nakon objave ove vijesti, uslijedili su i komentari fanova Whitesnakea koji su oduševljeni da Jelusić dolazi u slavni bend.

“Uvjeren sam da će Dino dobro mijenjati Coverdalea, on je jedan od najboljih rock/heavy vokala”, napisao je jedan fan grupe. Informaciju o dolasku u grupu potvrdio je i sam Jelusić na svom Facebook profilu.

“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki Coverdale rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, napisao je presretni Dino.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Komentari