Nevolje u raju? Zbog ovog poteza fanovi sumnjaju u ljubav između Kastratija i Anđele

Izvor: Instagram

22-godišnjeg Dinamovca Lirima Kastratija zavela je fatalna Anđela Šimac. Ova 25-godišnja Sinjanka model je za kupaće kostime, a natjecala se i za Kraljicu Hrvatske na Pagu. Zbog visine, Anđela nije ostvarila zapaženi rezultat.

Iako njezina ljepota nije upitna, Sinjanka je visoka 160 centimetara što nije tipična visina jedne manekenke. Ipak, to ju nije pokolebalo da se nastavi baviti modelingom.

“Moram izgledati lijepo, moj posao to traži. Ali to ne znači da ću zbog posla okrenuti glavu od omiljenih mi arambašića. To mi je najdraža hrana“, izjavila je jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)

Na izboru za Najseksi Hrvaticu ušla je u samo finale, a za 24 sata je tada otkrila kako ne želi ništa mijenjati na sebi. Ipak, Anđela je štošta promijenila. Povećala je grudi kod estetskog kirurga na Cipru, a mnogi špekuliraju da je povećala i stražnjicu. Anđela pak tvrdi da je njezina bujna stražnjica rezultat mukotrpnih treninga, no fanovi joj baš ne vjeruju. Anđela je inače u vrlo dobrim odnosima sa Sorajom Vučelić te zajedno rado idu u izlaske i luksuzna odmarališta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)

 Podsjetimo, Lirim Kastrati je 16. siječnja proslavio 22. rođendan, te se potpuno oglušio na epidemiološke mjere. Dinamovac je organizirao kućnu zabavu u velikom društvu gdje su se našle i brojne misice, a glazbu je puštao DJ. Nazdravljalo se i plesalo, a dok priča nije dospjela u medije, djelić atmosfere podijelila je upravo Anđela.

Nedugo nakon što je objava dospjela u ruke medija, Anđela je video obrisala. Lirim joj tada nije zamjerio, te ju je ubrzo i nagradio skupocjenim Rolexom u vrijednosti od vrtoglavih 40.000 kuna.

No, čini se da su nevolje snašle ovaj par, pa su izbrisali sve zajedničke fotografije s Instagrama. Je li došlo do prekida veze, još se ne zna.


Komentari