NEVJEROJATNA ŽIVOTNA PRIČA IZMAMILA SUZE NA OČI: Pjesmu je posvetio preminulom ocu i ganuo čitavi žiri (VIDEO)

Screenshot

Njegov nastup u posljednjoj audicijskoj emisiji Supertalenta oduševio je mnoge. 

Iako je prisutne osvojio glasom i pjevanjem, njegova životna priča, snaga i energija kojom je zračio u potpunosti je osvojila žiri. Erik Balija iz Fažane odlučio je za svoj nastup u Supertalentu otpjevati pjesmu “Hvala ti na svemu, stari moj”. Svojim je nastupom dirnuo i najhladnija srca.

Za Dnevnik.hr ovaj 32-godišnjak otkrio je kako se pjevanjem bavi od svoje pete godine. Erik je u kolicima jer boluje od cerebralne paralize, a kako ga život nije mazio, rano je izgubio i svog oca, kojemu je ovim putem posvetio pjesmu.  “Moja ljubav prema glazbi počela je kada sam imao pet godina. Dosta sam radio fizikalnu terapiju, što nisam volio, pa dok su se drugi zabavljali nogama, ja sam slušao glazbu i pjevao. Osim toga, tu su tetka, djed, otac… Cijela obitelj je bila jako muzikalna, nisam mogao od toga pobjeći. Dovoljno o svemu govori i činjenica da sam nakon operacije, kada sam imao gips, nagovorio doktore i oca da mi namjeste klavijature kako bi mogao svirati ležećki. Stavio bih slušalice i svirao. Bilo je bolno, ali uz glazbu je sve bilo lakše”, rekao je Erik.

Inače, Erik se može pohvaliti da je pjevao sa velikim imenima domaće estrade, među kojima se nalaze Vlatko Stefanovski, Miroslav Tadić i Rade Šerbedžija. Ipak, među svima ima i svog najmilijeg izvođača. ‘Najdraže mi je bilo surađivati s Oliverom Dragojevićem, jer je opušten, nije na visokoj nozi, opušten je. Uvijek mi je lijepo sa njim surađivati, uvijek se lijepo družimo – uz hranu i piće, s Oliverom ne može drugačije’, rekao je skromni Erik i dodao kako od natjecanja ne očekuje previše, već da se prijavio jer mu se svidio koncept emisije, piše Dnevnik.hr. 

>>>NEZABORAVNA VEČER U SUPERTALENTU: Šaroliki kandidati oduševili žiri, a jedan sastav ih je izuo iz cipela (FOTO)

 >>>NEVIĐENI NASTUP NA SUPERTALENTU: Žiri nije mogao doći do sebe gledajući njegove vratolomije (VIDEO)


Komentari