Nevjerojatna transformacija! Bivša natjecateljica ‘Života na vagi’ postala je instruktorica fitnessa

Izvor: Instagram

Bivša natjecateljica popularnog RTL-ovog showa “Život na vagi”, Mirna Posavec još tijekom emisije pokazala je veliku ambiciju i entuzijazam da preuzme kontrolu na svojim životom. Na kilaži je počela dobivati još u osnovnoj školi, te joj od tad kilogrami idu samo prema gore. U emisiji smo ju poznali kao djevojku od 135 kilograma, a do kraja sezone izgubila je više od 50 kilograma. Mirna sada ima 78 kilograma, a ispunila joj se i želja, te je postala instruktorica fitnessa.

Ova 29-godišnjakinja iz Donjeg Dragonošca i nakon završetka showa, marljivo je radila na sebi, a rezultat je nevjerojatan. Mirna danas živi punim plućima, sretnija i zdravija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirna Posavec (@mirna_posavec)

 “Netko će reći da je 5 kilograma malo u godinu i nešto mjeseci, ali kad se sjetim kakva sam bila prije showa i da mi je problem bio održavati težinu, a kamoli još nešto izgubiti, ne mogu biti sretnija nego što jesam zbog svog uspjeha”, otkrila je Mirna za Story.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirna Posavec (@mirna_posavec)

 “Puno sam naučila tijekom showa, upijala svaku informaciju koju sam dobila, pročitala mali milijun tekstova i istraživanja i upisala osposobljavanje za fitness instruktoricu u teretani. Tamo sam ponovila neke stvari koje sam znala i naučila puno toga novog, a sve to novo prvo isprobam na sebi da vidim kako reagiram. Na tu edukaciju sam se odlučila zato što smatram da mogu pomoći pretilim osobama na drugačiji način jer sam bila u njihovoj koži. Znam kako je to hvatati dah nakon deset stepenica, znam kako je biti u nemogućnosti uhvatiti tramvaj jer ne mogu trčati i znam kako je bilo teško ustati s poda kad bih se igrala s nećacima”, ističe Mirna.


Komentari