NEVE ‘POKLOPILA’ HEJTERE: Rugaju joj se, a mogli bi puno naučiti od nje

24sata

I dok se dežurni internet-ratnici njoj rugaju, ona za njih nema nijednu ružnu riječ.

Nevenka Bekavac, poznatija kao Neve postala je prava zvijezda. Nekoliko puta bila je u šou Ljubav je na selu, ali nije našla svog odabranika ni na jednoj farmi.

Upravo njene izjave su ono po čemu je poznata i priznajemo i nas je preko nekoliko puta nasmijala, no to nije isto što i ruganje. Svakodnevno se na društvenim mrežama pojavljuju fotomontaže s njom u glavnoj ulozi i nisu nimalo dobro namjerne.

Facebook
Facebook

Iako se autori tih slika brane kako im je jedina namjera nasmijati svoje pratitelje na Fejsu, njihov “humor” često je nevjerojatno okrutan. Iako se Nevenka, kao i svi ostali sudionici, prijavila svojevoljno, sigurno tako nije pristala na to da postane predmet sprdnje.

Jedina namjera im je nahraniti vlastiti ego i pokopati Nevino samopuzdanje

Svi ti ljudi mahom se rugaju Nevenki zbog njenog izgleda je su oni, valjda, savršeni. Svi ti komentatori su, očito, missice i misteri sa savršenim tijelima bez ijednog kilograma viška. I eto, onda Neve krene u teretanu s ciljem da poduzme nešto protiv tih dosadnih kilograma i ponovo joj se rugaju, ni to im nije dobro, ali danas im je Neve, potpuno slučajno svima očitala lekciju.

“Izgled je maska, bitno je što je u čovjeku”, rekla je Nevenka u studiju 24sata i pokazala da je “dublja” od komentatora koji su je uzeli na zub.

Osim toga pokazala je i da je u njoj puno manje mržnje i osuđivanja nego što je u tim “internet-ratnicima”.

“Sve žene su lijepe na svoj način”, kazala je i zagrebla u srž problema. Živimo u državi u kojoj žene još uvijek nisu ravnopravne, u državi koja ne kažnjava nasilnike koji dižu ruku na svoje supruge, djevojke i kćeri, a upravo smo same, jedne drugima najgori neprijatelji.

Zar se ne bismo trebale držati skupa i poticati jedna drugu da stalno težimo nečem boljem? Zašto umjesto toga jedna drugoj podmećemo nogu i sipamo otrovne komentare jer smo nezadovoljne same sobom?

Zamislite se vi, “internet- ratnici” nad Nevenkinim riječima, možda u vama nebi bilo toliko otrova kada bi i vi vjerovali da u svakom ima nešto lijepo. 

>>> ZAR SMO TOLIKO NISKO PALI? Oni na selu traže ljubav, a mi im se brutalno rugamo

Komentari