‘Neumoran’ Bandić o ‘Kumeku’: Za milijun kuna koliko je dobio, ja bih napravio bolje. Ali Bože moj. Toliko od Brada Pitta’

Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL

Gradonačelnik Milan Bandić danas se na svoj 65. rođendan pojavio na premijer filma ‘Kumek’ Daria Juričana, koji pati 40-godišnji rad našeg gradonačelnika.

“Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj”, kazao je Milan Bandić, koji se naravno i pojavio na premijeri, te je tom prilikom dao i izjavu novinarima.

U plavoj majici s kapuljačom s natpisom Neumoran i maskom na licu s logom svoje stranke dezinficirao je ruke, izmjerio temperaturu i uzeo knjigu koju mu je uručio sam Juričan. Bandić je izvadio snop novčanica i krenuo ih uručiti Juričanu.

“Gradonačelniče, ne morate, to je poklon. Hvala vam“, rekao mu je autor filma. Bandić je potom objasnio svoj dolazak i rekao kako neće ostati na projekciji.

“U demokratskim zemljama o živim ljudima se ne pišu knjige i ne rade filmovi i spotovi, ali kad je Milan Bandić u pitanju sve je moguće. Red je doći kad te netko pozove i čestitam na uratku. Neću moći biti na projekciji, ali sam došao pozdraviti i čestitati. Mogao je napraviti i bolji uradak za milijun kuna koliko je dobio, ja bih napravio bolje. Ali Bože moj. Toliko od Brada Pitta”, rekao je kratko Bandić i napustio kino.

Iako nije ostao na samoj premijeri, ubrzo se javio i putem Facebooka:

 


Komentari