‘NEUKROĆENA GOROPADNICA’ Marijana Mikulić učinila sličnu stvar s haljinom kao Ella Dvornik: ‘Trude se od mene napraviti damu’

Marijana Mikulić (Foto: Instagram/Marijana Mikulić)

Glumica Marijana Mikulić objavila je na Instagramu fotografiju u crnoj haljini s dubokim prorezom, a trenutku poziranja podignula je desnu nogu što je otkrilo dio njezina međunožja, što je dovelo do usporedbi s Ellom Dvornik. Fotku je ‘začinila’ s hamburgerom kojeg je nosila u desnoj ruci.

“Prva fotka je za mene, kakva uistinu jesam, divljakuša i neukroćena goropadnica. Ostale su za moje divne suradnike, koji se uporno trude napraviti od mene damu, i hvala im na tome”, napisala je Mikulić na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

‘Mare, Mare, sva ste vražja! Ostanite i dalje takva’, ‘To je onaj hercegovački jogunluk: ‘ Ma nećeš ti mene promijenit’. Jok bolan!‘ Predivna, uvijek mi bila i ostala’, neki su od komentara na njenu fotografiju.

Podsjetimo, nedavno je Ella Dvornik je nakon šetnje Storyjevim crvenim tepihom objavila video o tome kako je sakrila donje rublje, pokrenuvši čini nam se novi trend.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Komentari