NEUGODAN TRENUTAK Zdravko Čolić ulovljen kako skida hlače u parku, evo o čemu se zapravo radi

Foto: Facebook

Pjevač Zdravko Čolić uskoro slavi 71. rođendan, a sudeći po posljednjoj snimci fotoreportera iz Srbije, za njega su godine samo broj. Pjevač nosi titulu miljenika brojnih žena već desetljećima. Kako bi ostao na tom tronu, trudi se ostati u top formi pa su ga kamere emisije “Paparazzo lov” ulovile dok je vježbao u jednom parku u Beogradu.

Pored tipičnog razgibavanja, snimljen je i jedan pomalo neugodan trenutak. Pjevač je morao popraviti odjeću za vrijeme istezanja, prilikom čega je spustio trenirku i pokazao donje rublje. Nakon toga je nastavio s treningom kao da se ništa nije dogodilo.

Video možete pogledati ovdje, a već se nižu pohvale zbog činjenice da legendarni glazbenik brine o svom tijelu.

“Zdravko svoju kvalitetu održava i potvrđuje desetljećima. Ovo praćenje njemu ide samo na ruku. Čovjek vježba svakog dana, smanjio je odlazak u njegov omiljeni restoran “Devetka” na Košutnjaku i posvetio se vježbanju”, poručio je jedan obožavatelj.

Bilo je i onih kojima taj prizor nije najbolje sjeo.

“Bolje bi bilo, da ga nisam vidjela u gaćama. Sada ne mogu ovaj prizor izbaciti iz glave. Inače njegov glas je božanstven i predivno pjeva”, stoji u komentaru ispod videa.

Komentari