NESUĐENA BIG BROTHER VEZA PROCVALA: Tko bi rekao da će se kod njih roditi ljubav? (FOTO)

Instagram

Emisija je završila prije nekoliko tjedana, a oni su kako se čini puno bliskiji izvan kuće.

Tko bi rekao da će nakon onoliko vremena provedenog u kontroliranim, a opet i nekontroliranim uvjetima Big Brother kuće uza svu mržnju, psovke, uvrede, tračeve i spletke, ipak nastati nekakva ljubav. Naravno nije riječ o Goranu i Vesni, niti o Steffani i Đorđu, već o parovima koji su kroz cijeli show prošli zajedno, gotovo držeć se za ruke, a radi se o Tini i Darku i Barbari i Ervinu.

Emisija je završila prije nekoliko tjedana, a njih četvero su izgleda bliži no što su bili u kući. Svoje privatne Facebook i Instagram profile pretvorili su u Fan pageove i sada svakodnevno siju fotografije s međusobnih druženja.

Instagram
Instagram

Tako nam je već neoliko puta Ervin pokazao kako se trud nekada isplati, pa je na svakoj slici sve bliže i bliže svojoj nedostižnoj i nesuđenoj ljubavi, Barbari, a i ona se polako smekšava.

Instagram
Instagram

No, možda i najveće iznenađenje jest ljubav između Darka i Tine. Pobjednik regionalnog Big Brothera je u nekoliko navrata izjavljivao kako gaji osjećaje prema Riječanki Tini, ali kao pravi džentlmen nikada nije nasrtao niti forsirao vezu i ljubav između njih. Njemu se također pristojnost i umjerenost isplatila (a možda i novac) jer čini se kako je Tina polako pala na čari odnedavno bogatog Makedonca.

Instagram
Instagram

>>> MA TO JE NEMOGUĆE: Je li ovo dokaz da je Ervin uspio zavesti Barbaru? (FOTO)

>>> MORATE ZNATI ZA NAJVEĆU BIG BROTHER PREVARU IKAD: Procurile najintrigantnije informacije do sada! (VIDEO)

>>> BIVŠI BB STANARI PROSLAVILI BOŽIĆ: Evo tko je imao definitivno najluđu večer (VIDEO)


Komentari