NEOPISIVA TUGA Preminuo petomjesečni sinčić poznatog voditelja

Foto: Screenshot

Američki voditelj, 41-godišnji Nick Cannon objavio je danas u svojoj emisiji da je njegov petomjesečni sin Zen preminuo od tumora. Gledateljima je kroz suze ispričao kako su on i njegova obitelj doznali da se maleni bori s hidrocefalusom.

˝Primjećivao sam da često kašlje i htio sam to provjeriti. Kad je imao dva mjeseca, shvatili smo da teško diše i da mu je glava velika te smo ga odveli liječniku zbog sinusa i problema s disanjem. Mislili smo da će to biti rutinski pregled˝, započeo je Nick, a potom pojasnio kako su ubrzo otkrila da maleni ima tekućinu u glavi te da je riječ o zloćudnom tumoru.

Iako je dječak imao operaciju na mozgu, nažalost, stanje se pogoršalo. ˝Tumor je počeo rasti puno brže. I tako smo znali da je vrijeme…˝, nastavio je voditelj kroz suze.

˝Samo sam htio tugovati sa svojom obitelji˝

˝Ovaj vikend sam se potrudio provesti najkvalitetnije vrijeme koje sam mogao provesti sa Zenom. Nisam znao kako ću se nositi s današnjim danom, ali samo sam htio tugovati sa svojom obitelji˝, rekao je 41-godišnjak koji je odlučio uzeti slobodnog vremena te će emitiranje njegove emisije biti nakratko obustavljeno.

Inače, maleni Zen bio je njegovo sedmo dijete koje je dobio u lipnju s manekenkom Alysse Scott.


Komentari