NEODOLJIVE BALKANSKE LJEPOTICE: One su osvojile srca svjetskih moćnika (FOTO)

Donald Trump nije jedini kojeg je balkanska ljepotica očarala i oborila s nogu.

Zbilja postoji nešto u ženama s područja bivše Jugoslavije čija ljepota može otopiti i najhladnija srca svjetskih moćnika.

>>>POČETAK PRIČE NOVE AMERIČKE PRVE DAME: ‘Poput uspavane kukuljice koja se preobrazila u glamuroznog leptira’

Ljubav prelijepe Riječanke i vlasnika Formule 1

ecclestoned1502_468x755

Jedna od najslavnijih zasigurno je Riječkanka Slavica Ecclestone (rođena Radić), bivša supruga Bernieja Ecclestonea, vlasnika Formule 1, zanimljiv par u vidljivim razlikama u visini, no to je zapravo donijelo posebnu čar njihovom odnosu.

Njihova priča slična je onoj Donalda i Melanije. Naime, svojom ljepotom Slavica si je osigurala nastupe na modnim revijama, dobro plaćene poslove hostesa, a na jednom od njih ugledao ju je i Bernie Ecclestone. Upoznali su se 1982. godine kada je Slavica bila hostesa na talijanskom Grand Prixu. No, nažalost, sreća ipak nije trajala dok ih smrt ne rastavi.

Njihov razvod nakon 24 godine braka bio je najskuplji na svijetu, a Slavica je iz njega izašla bogatija za 6,5 milijardi kuna.

Hrvatska ljepotica u zagrljaju ukrajinskog biznismena

melita-fabecic5

Jedna od njih je i bivša Miss Universe Hrvatske 2013. i ujedno Globusova najseksi Hrvatica – Melita Fabečić – ljepotica koja se u Kijevu udala za 25 godina starijeg ukrajinskog biznismena Oleksandra Romanoviča Onišenka, bivšeg pomoćnika ministra za krizne situacije Ukrajine, također i zastupnik u parlamentu, vlasnik modne agencije i nogometnog kluba Arsenal Kijev. Njihov je brak bio pravo iznenađenje jer nitko dotad nije znao za njihov odnos, a Melita je i danas vrlo tajanstvena što se tiče svog supruga.

No, Melita je najavila humanitarni projekt koji će sa suprugom pokrenuti u Hrvatskoj kako bi pomogla mladim ljudima.

Srpska manekenka osvojila je srce šeika iz Palestine

anika-bozic-i-seik

U skupinu šarmantnih dama spada i Srpkinja Anika Božić al Saraj, uspješna manekenka i modna novinarka koja se prošle godine udala za princa Jusefa al Saraja, rodom iz Palestine, a bračni par živi na relaciji između Pariza i Kaira. Ambiciozna Anika želi se, unatoč uspješnom suprugu, ostvariti kroz karijeru.

Zadranka s američkom adresom

korina

Korina Longin, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki, tajno se udala 2007. godine za repera Fredra Starra. Prvog sina Princetona dobili su u ožujku 2014., a drugog – Brightona – ove godine u travnju. Starr je nastupio i u njezinom rodnom Zadru, što je bilo dovoljan povod za priče kako se Korina konačno vraća kući i dovodi supruga na upoznavanje svojim roditeljima.

Ne možemo poreći da su ove predivne i uspješne dame jednostavno neodoljive i da se upravo na području jugoistočne Europe rađaju najljepše žene svijeta, koje s tolikom lakoćom osvajaju srca naizgled hladnih i tvrdokornih muškaraca.


Komentari