NEOČEKIVANO PRIZNANJE! Franka Batelić progovorila o prinovi i suprugu Vedranu: ‘Čini mi se da su svi znali’

Franka Batelić (Foto: Instagram)

U obitelj Batelić-Ćorluka stiže prinova. Sretnu vijest pjevačica Franka obznanila je na društvenim mrežama 24. svibnja, a u razgovoru za InMagazin otkrila je kako je to utjecalo na njezino sudjelovanje u showu “Ples sa zvijezdama”. Franka je bila članica žirija, a u finalu je pokazala zadivljujuće plesne pokrete.

“Kad su krenule pripreme, još sam imala mučnine, tako da smo od nekakve prvotne akrobatske ideje morali odustati. Ali beba je sretna kad je mama sretna, a ples je za trudnice genijalna stvar. Tako da, go for it cure!” poručila je Franka.

Na pitanje kako je tako dugo uspjela sakriti trudnoću s obzirom da smo ju svake nedjelje gledali u emisiji uživo, odgovara:

“Čini mi se da su svi znali, samo sam ja mislila da ne znaju”.

U publici ju je bodrio i njezin muž Vedran Ćorluka.

“On me svake nedjelje u ponoć slušao kako ne prestajem pričati o emisiji… On je nekako i moj glavni kritičar i podrška”, istaknula je Franka.

Podsjetimo, da je trudna Franka je otkrila na svom Instagram profilu gdje je ispod objave napisala:

“Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić. Ta daam. Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Inače, Franka i nogometaš Vedran Ćorluka, nakon šest godina veze, sudbonosno ‘da’ izrekli su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. U braku su dobili dvogodišnjeg sina Viktora.


Komentari