NEOČEKIVANO! Marijana Batinić iznenadila fotkom iz mladosti: ‘Cijeli dan se mislim hoću li podijeliti ovu sliku s vama, nisam to planirala’

foto: Instagram

Domaća voditeljica, 40-godišnja Marijana Batinić, gotovo svakodnevno dobiva komplimente i pohvale na račun svog atraktivnog izgleda. Međutim, to i nije uvijek bilo tako. Naime, ova je Splićanka svojedobno vodila bitku s aknama, a sada je odlučila o svemu javno progovoriti.

Na Instagramu je zato objavila niz storyja na kojima pokazuje svoje lice s aknama. “Cijeli dan se mislim hoću li podijeliti ovu sliku s vama, nisam to planirala, niti me to netko tražio, ali cijeli dan razmišljam o tome koliko sretnici koji nikad nisu imali ovakvih problema ne znaju kakve posljedice na psihu ostavljaju akne i ekcemi”, napisala je Marijana, ali i otkrila kako se s omraženim kožnim problemom mučila čak dvije godine.

‘Dvije godine sam se borila s bakterijom koju sam pokupila u Kostariki, pune dvije godine prikrivala akne i svoje frustracije… Mijenjala terapije, mijenjala dermatologe, pomoglo mi je na kraju izrazito bolno i redovno čišćenje lica, čišćenje organizma iznutra i medicinska kozmetika… Suosjećam sa svima koju muku muče s problematičnom kožom koja je itekako povezana s našim mentalnim zdravljem… Dijelim svoje iskustvo ako mogu nekome pomoći”, nastavila je.

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot

“Ustrajnost me dovela do toga da danas nemam nikakvih problema s kožom, ali jako pazim na njegu, često idem na tretmane i pomno biram proizvode koje koristim. I danas me, gotovo deset godina nakon, kad se slučajno počešem po licu ulovi panični strah i jurim pred ogledalo”, dodala je voditeljica.

“Ja sam svoju borbu za zdravu kožu dobila, isto želim svima vama. Samo strpljenja, ustrajnosti i podrške okoline. Nikog od nas ne definira problematična koža, i ako sam jednoj tinejdžerki pomogla da se osjeća bolje zbog mojih fotki prije i poslije – presretna sam”, zaključuje voditeljica koja sa suprugom Matejom Pašalićem ima dvije kćeri, petogodišnju Enu i Rozu koja je na svijet stigla u jesen prošle godine.

Komentari