Nemojte trošiti novac na razne preparate: Ako želite glatke pete, limun je sve što vam treba

FOTO: Pixabay

Stiže lijepo vrijeme, a s njime i sezona nošenja otvorene obuće. Bilo da je riječ o sandalama, balerinkama ili japankama, svi žele izgledati lijepo. No, nekima to ne uspijeva. Lijepa peta koja izgleda kao u reklamama mnogima je san. Sigurno ste iskušali razne pokušao kreme, pilinge, trljanje kamena, ali svi od njih zahtijevaju puno truda, upornosti i novca, a najgore od svega je što oni ne daju nikakve rezultate. Najbolje rješenje se nalazi u svakoj kući i nikad ne pomislimo na njega, a riječ je o – limunu!

Izaberite jedan limun koji je dovoljno velik da pokrije petu i ocijedite ga. Napravite limunadu od samog soka i pomoću kore popravite kožu pete. Stavite pola kore na petu i pobrinite se da je u potpunosti pokrivena, piše naturalcuresandremedies.com

Kada stavite limun na petu, stavite i čarape kako bi limun bio na mjestu. Limunovo sok će djelovati kao kemijski piling, a doći će i do uklanjanja suhe i ispucale kože.

Pokušajte zadržati limun najmanje jedan sat, a bilo bi idealno ako ga može držati preko noći – to je najlakše.

Već nakon jedne noć pete će vam biti mekše. Nestat će svi napuknuti dijelovi, a vi još samo trebate primijeniti neku kremu.

Komentari