‘NEMOJTE SE ZAJE*AVATI’ Anđa Marić prepričala razgovor sa susjedom: ‘Nezahvalna banda koja samo gleda što je moglo biti bolje’

Foto: Instagram

‘Odlučila sam snimiti ovu najavu jer me maloprije pozdravila susjeda’, započela je glazbenica i spisateljica Anđa Marić novi video objavljen na Instagramu.

Kratko je, naime, govorila o zahvalnosti, i to potaknuta svojom susjedom koja ju je isprovocirala odgovorom na ‘osnovno pitanje’.

‘Pitala sam je kako je i ona mi je odgovorila – ‘Čuj, uvijek može bolje. I onda sam joj rekla – ‘Stara moja, jesi li zaboravila i da uvijek može gore? Nemojte se zaje*avati. Nemojte hodati okolo kao nezahvalna banda koja samo gleda što je moglo biti bolje’, rekla je Anđa, koja se već godinama bori s multiplom sklerozom i o svojim bitkama redovito obavještava pratitelje.

‘Morate se sjetiti da može sve biti još puno, puno gore od ovog što mislite da nije baš najbolje’, poručila je Anđa pratiteljima kojih je na Instagramu više od 28 tisuća.

Usporedo s napretkom u borbi protiv bolesti, Anđa se polako vraća glazbenim vodama, u koje je uspješno zaplovila još 2000-ih s grupom Flare. Nakon gotovo dvadesetogodišnje stanke, objavili su, naime, nove pjesme ‘Srce mi je na mjestu’ i ‘Dani sati minute’, a najavili su i novi povratnički album.


Komentari