Nemate ideju što kuhati? Ova stranica predlaže recepte točno prema vašim sastojcima

Ilustracija

Jeste li ikada stajali u svojoj smočnici ili ispred otvorenog hladnjaka gledajući u namirnice koje imate, ali bez ideje kakav obrok pripremiti pomoću njih? Vjerujemo da smo se svi barem jednom našli u ovakvom problemu bez trunke inspiracije.

Ove muke mogle bi u potpunosti nestati iz naših života jer postoji stranica i aplikacija koje će vam ponuditi recepte ovisno o sastojcima koje imate kod kuće.

SuperCook vam pomaže izbaciti rečenice “Nemam ništa za jesti” ili “Ne znam što bih kuhao/la” iz vaše svakodnevice jer nudi kreativno rješenje čak i ako imate samo rižu i par povrtnih namirnica. Ova stranica se jako lako koristi. Sve što trebate je označiti sastojke koje imate ili s kojima želite kuhati i ona će vam ponuditi recepte koji sadrže navedene sastojke.

Stranica sadrži stotine sastojaka u 20 različitih kategorija, uključujući mliječne proizvode, meso, povrće, voće, žitarice, začine i ostalo.

Korisnici mogu označiti sastojke unutar svake kategorije ili ih sami upisati, a recepti uključuju one koji sadrže sastojke koje imate, ali i nekoliko onih koji sadrže još par dodatnih sastojaka, stoga ne morate izlaziti iz kuće po maslac ili brašno ako nemate vremena ili volje. Stranica je u potpunosti besplatna, tako da je u svakom trenutku možeš isprobati, prenosi zena.rtl.hr.


Komentari