‘NEMAM CURU’ Sisački ‘Gospodin savršeni’ je vatrogasac, ali njegovi mišići pale i žare

Photo: RTL Screenshot

Miju Matića mnogi pamte kao ‘gospodina savršenog’ iz istoimenog showa, no ovaj mladić nudi više od isklesanog tijela. Mijo iz Siska po zanimanju je vatrogasac dane provodi na terenu. Prije nekoliko dana napunio je 29 godina.

“Za rođendan sam dobio prekrasnu čokoladnu tortu i meni drage ljude u jednoj prostoriji. Inzistirali su da mi nešto uzmu, ali poznavajući mene odustali su. Znaju da me ne mogu obaviti poklonima. Uvijek volim naglasiti kako sam ‘bogat’ zahvaljujući svojim prijateljima i roditeljima. Tako da to naše zajedničko druženje, putovanje kroz život (kakav god nas snađe) i smijanje je poklon sam po sebi “, istaknuo je za 24sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Srećom, njegov stan nije nastradao u potresu, no isto ne može reći za svoje prijatelje i tetu koji žive u blizini.

“Kako se dogodila ova situacija moji su bili kod mene nekoliko dana jer je ova zgrada u Zagrebu sigurnija od one u Sisku”, otkrio je.

Otkrio je Matić kako prvi dan nije sudjelovao u evakuaciji i sanaciji jer je taman došao iz noćne smjene.

“Idući dan su se dečki iz kvarta organizirali i otišli smo pomagati u okolna sela. Poznajem dosta ljudi pa sam uspio povezati preko društvenih mreža koga sam s kim mogao u tim počecima”, objasnio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Mijo vježba minimalno tri puta tjedno, a uz to je otkrio kako je od prekida sa Slovenskom Nušojm Rojs (29) njegovo srce potpuno slobodno, ali i spremno za pravu ljubav,

“Nisam zaljubljen i nemam curu. Ne mogu reći da je tražim, vjerujem da sve dođe kad treba, bar se tako meni pokazalo. Određen tip cure nemam, vjerujem svojoj intuiciji i osjećajima tako da je vjerojatno do mene, a ne cura ili cure”, zaključio je za 24sata.


Komentari