‘NEMA RIJEČI ZA TO’ Izabel Kovačić progovorila o majčinstvu: ‘To je čista ljubav koja prije nije bila zamisliva’

Izabel Kovačić (Foto: Instagram/Izabel Kovačić)

Poduzetnica, vlasnica brenda Lunilou i supruga ‘Vatrenog’ Matea Kovačića, Izabel Kovačić, ekskluzivno je u intervjuu za In Magazin u progovorila o majčinstvu.

“Nema riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka kao i sve majke i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine, s obzirom da mu oca nema tako često doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama a to je važno”, kazala je Izabel.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Mateo i Izabel već godinama žive na relaciji Zagreb-London, a teško im se odlučiti gdje ih srce više vuče.

”Ovdje nam je obitelj, – sve je lakše – da, imamo roditelje da nam uskoče ako treba kao ovdje sad, ja ne bih mogla, kod mojih roditelja je, lijepo je imati obitelj, da pomaže, a u Londonu imaju mir i ritam”, rekla je Izabel.

Podsjetimo, Mateo i Izabel u vezi su više od 12 godina, a pred oltar su stali 2017. godine. Vjenčali su se u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, dok su 2020. godine dobili sina Ivana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

 

Komentari