NEMA KRAJA SKANDALIMA! Grdović svaki mjesec mora uplatiti 15.000 kuna Brankici. To ne radi pa ga je tužila

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

O braku pjevača Mladena Grdovića i bivše mu supruge Brankice često se pisalo, a kada su svi pomislili da je nevoljama došao kraj, isplivao je novi skandal.

Naime, prema sudskoj presudi, Mladen se obvezao da će svojoj banci dati trajni nalog da se s njegova računa od 1. rujna 2019. godine svaki mjesec isplaćuje 15.000 kuna na račun bivše, i to za cijelog njezina života. Općinski sud u Zadru u utorak je presudio u korist Mladena Grdovića (62) u sporu s bivšom suprugom Brankicom Palekom (49). Takav sporazum potpisali su 28.kolovoza 2019. godine i ovjerili kod javnog bilježnika.

Ali jedinu isplatu Brankica je dobila u rujnu te godine. Kako piše u presudi, nakon toga tuženik je namjerno onemogućavao izvršenje svojih obveza tako da je novac koji bi dobio na račun odmah podizao i tako na njegovu računu nikad nije bilo dovoljno da plati Brankici alimentaciju, pa ga je ona tužila za dug od 45.000 kuna koji je nastao u iduća tri mjeseca.

No Mladen se žalio na tužbu, a sud je zaključio da Brankica u svom zahtjevu nije navela točan datum u mjesecu do kojeg se mora isplatiti novac. Trajni nalog je prestao vrijediti jer na Grdovićevu računu nikad nije bilo dovoljno novca. A onda je i Brankica 9. studenog prošle godine povukla tužbu kojom je htjela prisilno naplatiti dug od bivšeg supruga.

Podsjećamo, Grdović se vjenčao 1998. godine u Las Vegasu s Brankicom, koja se htjela rastati od njega 2017. godine kad se odselila majci. Pjevač ju je nakon nekog vremena počeo posjećivati pa su se pomirili. Brak je svih godina bio vrlo turbulentan, a razlog je uvijek bio isti, Grdović je, kako je Brankica znala reći “volio previše zaviriti u čašicu” i tad bi nastajali problemi. Ne tako davno došao je pred njena vrata bos i napravio cijelu scenu.

Tako ga je Brankica prijavljivala za obiteljsko nasilje, ali i opraštala, zbog čega je mnoge iznenadila njena konačna odluka, kad je podnijela zahtjev za razvod braka. Razvod je postao pravomoćan u listopadu 2020. godine, a razlog koji je ona navela bio je da su im bračni odnosi trajno poremećeni.


Komentari