NEKIH BI SE PREPALI U MRAKU! Koje političarke su svjesne svoje ljepote, a koje često ‘zabriju’ (FOTO)

Facebook

Naši modni komentatori odlučili su se ostaviti “estradnjača” i uloviti se u koštac s nešto ozbiljnijim ženama.

Ovog puta, iskreno i bez dlake na jeziku ORMAR TEAM progovara o modnom izričaju dama u našoj politici. Poznato je kako dame u politici moraju držati do određenih pravila, no to ne znači da njihov stil mora biti strog, dosadnjikav i sastavljen od “kompletića”. Ovog puta odlučili su ostaviti politiku na strani i malo se posvetiti stilu najpoznatijih žena u Hrvatskoj politici.

HNS- ova uzdanica Vesna Pusić: Prva je sjela na vruću modnu stolicu

vesna

Komentator O.T. no.1: Ne sjećam se nekog velikog modnog gafa dotične osim njezine frizure. Godinama je ista, pa svaki put djeluje kako se nije stigla ni počešljati, možda joj je to i cilj da pokaže narodu koliko onda naporno i teško radi. S obzirom da je ministrica vanjskih poslova i da Hrvate predstavlja u svijetu, a i  činjenicu da ima dobra primanja mogla bi više uložiti u svoj modni izričaj.

Komentator O.T.no.2: Od kad znam za Vesnu, a ima tome dugo, ima istu podjednako lošu frizuru. Istina, možda je po njenog frizera dobro što mu je vjerna, al’ po njenu kosu nikako. Što se pak odjeće tiče otkako se dočepala ministarske fotelje (čitaj plaće malo je napredovala). Al’ sve to skupa ne ostavlja neki pretjerano pozitivan i dotjeran dojam. Ovo je njena najbolja i najnearlnija fotografija ikad viđena.

Nakon Vesne red je došao na Anku Mrak Taritaš

anka

Komentator O.T. no.1: Anke Mrak prepao bi se i mrak u ovim krpama. To što je punija ne znači da mora odjeću skidat sa strašila za ptice. Njezin stil “drage bucke” pouka vam je kako se ne odjevati.

Komentator O.T.no.2: Kakvo prezime takav i stil. Ankin ormar ne izlazi iz pomračine sunca. Jasno nam je da joj figura ne dozvoljava modne izljeve koje si mogu priuštiti nešto tanje kolegice, ali to ne znači da može izgledati kao da je na sebe navukla plahtu.
Cvjeta li ili vene stil Ruže Tomašić?
12033775_10205268884741751_903262669_n
Komentator O.T. no.1: Ova šarena bluza i frizura Ružu su otvorili. A njezin stil inače prati njezinu konzervativnu politiku. Uvijek ozbiljna, zakopčana i u skladu s godinama. Ostavlja dojam kao da joj odjeća nije pretjerano bitna. No, s druge strane odjećom nerijetko šalje poruke, pa se tako jednom u EU parlamentu dok je igrala naša “repka” pojavila u hrvatskom dresu i oduševila.
Komentator O.T.no.2: Kao predsjednica Hrvatske konzervativne stranke pravi je primjer svojim sljedbenicima. Politiku smatra ozbiljnom stvari pa se Ruža tako i odjeva. Pohvalio bih ovu novu frizuru i smatram kako joj bolje pristaje od prijašnje, a i pomladila ju je. Tuniku šarenih boja uvijek mi je drago vidjeti na ozbiljnim ljudima jer unese malo vedrine u njihove “crne poslove”.
Zaštitni znak su joj frizura i broševi, a ona je Jadranka Kosor
JADRANKA
Komentator O.T.no.1: Ako moram birati političarku koja se najbolje odjeva tada je to Jadranka Kosor. I u ovom odijelu zorno prezentira svoj stil i sklonost ka detaljima, odnosno broševima. Za razliku od političkih transformacija, stil joj je desetljećima isti i instančan. Držim da bi ostale kolegice po tom pitanju trebale učiti od nje, jer gospođa Kosor doista je dama.
Komentator O.T.no.2: Jadranka Kosor je uvijek dotjerana. Pazi na svaki detalj, sjetimo se samo fame oko broševa. Tamno plava je klasik u poslovnom svijetu, pohvalio bih kombiniranje haljine i sakoa u istoj boji. Nakit je decentan a opet uočljiv. Ona je uvela trend sijede kose u Hrvata pa se danas i mlade cure odlučuju za tu boju. Prava trendseterica..
Kakav stil njeguje mlađahna Marijana Petir?
petir
Komentator O.T.no.1: Marijana Petir mlada je političarka, ali svojim stilom to rijetko prezentira. U ovom konkretnom slučaju izgleda pristojno i elegantno, ali nerijetko njen modni izričaj ne prati njezine godine. Ne bi joj škodilo malo boja i malo više hrabrosti..
Komentator O.T.no.2: Marijana Petir svojim odjevanjem pokazuje kako joj moda nije bitna ili se ipak trudi, ali joj ne uspijeva. Ovako se odjeva svaka druga mlada cura na fakultetu kad želi ostaviti dojam ozbiljnosti. Jako loše. Niti su usklađeni modni detalji niti odjevna kombinacija. Življe boje su dopuštene u poslovnom svijetu pogotovo kad se radi o mladoj osobi. Mlade kolegice bi se trebale ugledati na one nešto starije i iskusnije.
Stilski najposebnija osoba naše politike zasigurno je Mirela Holy
holy
Komentator O.T.no.1: Pobogu.. ako je ne čuješ onda je vidiš. Ako je netko osebujan u našoj politici tada je to Holy. Koliko god je to nekome kul, toliko to ne paše uz posao kojim se bavi…
Komentator O.T.no.2: Darkerica naše političke scene. Iako mlada, ta ne eksperimentira s bojama nego je u skoro svakoj prilici vjerna crnoj. Crna kosa, blijeda put i crveni ruž, kako vjerovati takvoj osobi koja načinom odjevanja tjera sve od sebe. Volim kad su mladi hrabri i inovativni, Al’ ovo je ekstremno, pogotovo kada uzmemo u obzir posao kojim se bavi.
12047716_10205268970023883_1896373558_n
Komentator O.T.no.1: Kakva političarka takav i stil.. bljedunjav.. nit je čuješ, nit je vidiš, a ona se jako trudi. Margareta sjedi jedan.
Komentator O.T.no.2: Vjerujem da bi njen stil bio bolji da je postala gradonačelnica, za sad je sve ostalo samo na trudu. Predlažem joj promjenu frizure, a i da prolista neki modni magazin.
Josipa Rimac, mlada ex gradonačelnica Knina
12026439_10205268978184087_1975765931_n
Komentator O.T.no.1: Josipa je mlada i toga itekako svjesna, a čini se da je svjesna i svog atraktivnog izgleda. Modnim stilom to spretno prati. Možda ponekad izađe iz političkih okvira odjevanja, ali to joj se s obzirom na dob može tolerirati. Ne bi bilo loše da kolegici Petir posudi štogod iz svog ormara.
Komentator O.T.no.2: Josipu napale bube. Tako izgleda ovaj stajling. Košulja s uzorkom je pohvala, ali ne kad je uzorak insekt. Frizura je za pohvalu, mladenačka i razbarusena.
Zauvijek će ostati zapamćena kao “pipl mast tras as” – Ingrid Antičević Marinović
ingrid
Komentator O.T.no.1: Oh my God! (prijevod: O moj Bože!) Ingrid je žena od istančanog stila, ali ne i od jezika. No to nije ni važno jer kad se ovako odjene narod joj mora vjerovati. Kažem vam žena zna modno znanje zato narode –  TRAST AS!
Komentator O.T. no.2: “Pipl mast trast aka. Ingrid” fakat bolje izgleda, neg kaj recimo priča engleski. U modu se kuži i previše te pomalo izlazi iz političkih okvira i propisa. Al’ ženi to zaista stoji i doista se dobro oblači.
Prva dama liberala, poznata je po modnom izričaju – Milanka Opačić
12049657_10153553765055519_8003423582296322842_n
 Komentator O.T.no.1: Da nam barem socijala cvate kao ministrica Milanka. Ta je žena uvijek zrihtana do te mjere da se pojavi u istoj haljini ko’ Seve. Koliko god to bilo seksi i koliko god Milanka bila atraktivna to nije primjereno. Možete li zamislit Merkelicu u haljini od J.Lo?!
Komentator O.T.no.2: Iako mi je jedan od modnih favorita sa političke scene, sjetimo se samo čipkane crne haljine dizajnerice Matije Vuice koju je nosila i naša “kraljica estrade”, Milanka je podbacila ovog puta. Sakrila je sve svoje adute i utopila se u bijeloj bezličnoj . Frizura je jako loša kad se sjetimo prijašnjih. Milanku je očito nešto omelo pa ju molimo da se vrati na stare staze i oprostit ćemo joj ovaj gaf.
Kolinda Grabar Kitarović – prva dama Lijepe naše
kolinda
Komentator O.T.no.1: Prva dama zna kako zasjati, pa ta žena je uvela novu boju u modni riječnik „Kolinda blue“. Uvijek dotjerana, vješto prikriva višak kilograma koje je natukla od kad je glavna u državi. Osobno mi je draža s raspuštenom kosom, a ne onom strogom punđom.
 Komentator O.T.no.2: Kolinda je dokaz da i štreberice mogu biti seksi. Ona je kopija štreberice s nekog američkog faksa. U kampanji je imala gafova te je tako znala nalikovat na bananu. Al’građani su je očito zagrizli. U predsjedničkoj fotelji nosala je razne što dobre, što loše kompletiće. Ali u svem tom ne ostavlja dojam nekoga tko ima jasno izdefiniran stil. Predsjednica se ne treba sramit pokazat da izgleda dobro, a Michelle na tom polju doista žari i pali.


Komentari