‘NEKE OD NAJLJEPŠIH OSMIJEHA STE VIDJELI KAD SAM BILA NAJVIŠE SLOMLJENA’ Doris Pinčić iskreno otvorila dušu pa progovorila o onome o čemu često šutimo

Iako smo ju u većini slučajeva naviknuli vidjeti nasmijanu i dobro raspoloženu, glumica i voditeljica HRT-ove emisije ˝Dobro jutro, Hrvatska˝, 33-godišnja Doris Pinčić u svojoj se posljednjoj objavi na Instagramu dotaknula upravo toga – slike koju o njoj imamo u javnosti i onoga što se zaista nalazi iza osmjeha koji nosi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincicrogoznica_doda)

˝Kako ste? Kad vas je zadnji put netko iskreno pitao kako ste? Kad ste vi zadnji put nekoga iskreno pitali kako je? Nekidan je poznata svjetska manekenka na Instagram (ako se ne varam) stavila slike na kojima je uplakana, bez filtera, ne standardno lijepa kako se to na takvom mjestu očekuje.. reakcije su podijeljene.. jer, čini mi se da nismo spremni ili ne želimo vidjeti da iza savršenih okvirića na društvenim mrežama i dalje stoje duše, ljudi koji se za tren našminkaju, razvuku osmijeh, prilijepe filter i blistaju˝, započela je Doris objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić (@dorispincicrogoznica_doda)

˝Neke od najljepših osmijeha i od mene ste vidjeli kad sam iznutra bila najviše slomljena… ne dajte se zavarati… svi smo i crni i bijeli ponekad, uglavnom sivi… i svi, bez iznimke SVI trebamo podršku, zagrljaj, razumijevanje. Iza oklopa koje svi ponekad nosimo uglavnom stoje brda emocija.. čuvajmo jedni druge˝, zaključila je voditeljica.


Komentari