‘Nekako je normalno da muškarac ima vezu s dvije žene’ Barbara Kolar iznenadila gledatelje razmišljanjem o škakljivoj temi

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U rubrici Psihoterapija u emisiji “Kod nas doma”, voditeljica Barbara Kolar s psihoterapeutkinjom Natašom Barolin Belić zaintrigirala je gledatelje škakljivom temom. Naime, pričalo se o ljubavnoj vezi s dvojicom muškaraca.

Jedna gledateljica (50), sasvim otvoreno je priznala kako je u vezi s dva muškarca. S jednim je u vezi 10 godina, a s drugim dvije godine. Jedan od te dvojice ju je i zaprosio, a ona ne zna što da radi.

“Voli obojicu, jer njih dvojica čine jednog idealnog”, smatra Kolar.

Psihoterapeutkinja objašnjava kako gledateljica možda ima problem sa strahom, što će biti ako se to sve sazna, ali da joj je drago što je takvo pitanje postavila žena, a ne muškarac, jer se ne sreće često s ovakvim slučajevima.

“Moguće da to taji jer ju je strah da će ostati bez obojice”, konstatirala je Belić.

“Gospođo, ja Vam se divim. To treba pratiti kome si što rekao, kome si slagao, gdje si s kojim bio, pa da ne ispričaš krivu priču na krivom mjestu, bez ikakvih moraliziranja, ja mislim da ja to stvarno ne bih mogla”, otkrila je Kolar i dala zanimljiv zaključak.

“Nekako nam je normalno da muškarac ima vezu s dvije žene”, smatra popularna voditeljica.

Belić je dala zaključak od strane struke, istaknuvši da svatko ima pravo živjeti kako hoće, a da problem leži u razini neiskrenosti koja se nakuplja duži niz godina zbog čega se postavlja pitanja kako bi joj uopće i jedan od muškaraca mogao vjerovati kada bi doznao za njezinu laž.

“To pitanje laži je ono što najviše iskoči van. Možemo razumjeti da emocionalno i seksualno želi obojicu, i u redu kad bi se to znalo, bilo iskreno i otvoreno. Problem je skrivanje i laganje”, zaključila je.


Komentari