Nekada su zajedno tulumarili i šopingirali, a danas su na ratnoj nozi! Grubnić tužio Ciganovića

Photo: Filip Brala/24sata

Iako su nekada bili kao prst i nokat, modni stilist Marko Grubnić i Neven Ciganović danas su na ratnoj nozi. Njihova prepucavanja oko odjevnih kombinacija i načina života tijekom posljednjih godina punila su medijske stupce, no čini se da je napetost između ovog modno osviještenog dvojca eskalirala.

Naime, Grubnić je još prošle godine najavio da će tužiti Nevena jer ga je prozvao da je lažirao privatni let. Kako doznaje 24 sata, Grubnić je Ciganovića u veljači tužio za uvredu na Kaznenom sudu u Zagrebu. Iako je prvo ročište bilo zakazano za ožujak ove godine, Grubnić je odlučio povući tužbu. Čini se da mu je ipak oprostio.

Ciganović tvrdi da ne zna da ga Grubnić uopće tužio iako je on to javno potvrdio.

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

“Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe”, ispričao je Ciganović kojeg je vijest o tužbi zatekla u susjednoj Srbiji, točnije u Beogradu. Stilist tamo boravi neko vrijeme s obzirom na to da je sudjelovao u kontroverznom showu “Parovi”.

Ciganovića navedena vijest nije previše uzrujala.

“Svatko ima pravo tužiti koga hoće. No svi na kraju shvate da u mojim komentarima nema zlobe ni zle namjere. Ako je shvatio da u meni nije bilo zle namjere, drago mi je da je povukao tužbu. Koji su njegovi razlozi, ne znam. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj”, zaključio je.

Inače, ova dva stilista prije desetak godina bili su potpuno nerazdvojni, te su zajedno dolazili na brojna otvaranja trgovina, evente i u noćne provode. Ipak iz nepoznatih razloga njihov je odnos postao vrlo turbulentan.

Komentari