NEKAD BEST FRENDOVI, A SAD? Ciganović komentirao Grubnićevu majku, ovaj ga tužio pa odustao, prijateljstvo je zauvijek puklo

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Općinski kazneni sud u Zagrebu obustavio je kazneni postupak protiv Nevena Ciganovića na temelju privatne tužbe Marka Grubnića za uvredu i klevetu zbog čega ga je sud mogao kazniti ‘globom’ i do 360 dnevnih dohodaka.

Grubnić je podneskom predanim sredinom veljače odustao od tužbe te je sud u ponedjeljak 8. ožujka, na Dan žena, obustavio postupak.

Kako se u medijima isticalo, Grubnić je i prije namjeravao tužiti Ciganovića, no tužbu je lani u veljači.

“Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe”, prenijeli su mediji komentar Nevena Ciganovića nakon što ga je vijest o tužbi zatekla u Beogradu gdje je snimao reality show “Parovi”.

Prema medijskim napisima, Ciganović se nije previše uzrujao zbog Grubnićeve tužbe.

Svatko ima pravo tužiti koga hoće. No svi na kraju shvate da u mojim komentarima nema zlobe ni zle namjere. Ako je shvatio da u meni nije bilo zle namjere, drago mi je da je povukao tužbu. Koji su njegovi razlozi, ne znam. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj”, zaključio je Ciganović.

Marko Grubnić i Neven Ciganović tijekom godina više puta su se svađali i mirili, no “definitivno” je “puklo” prije nekoliko godina, kad je Ciganović iskomentirao Grubnićevu majku Branku.


Komentari