‘NEDOSTAJE MI ANONIMNOST’ Zoran Šprajc: ‘Najslađe mi je kad mogu razotkriti budale i prevarante, i moronima reći da su moroni’

Zoran Šprajc (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Zoran Šprajc je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju progovorio o svojoj novoj emisiji ‘Stanje nacije’ koja je s emitiranjem krenula u svibnju, a osvrnuo se i na stil vođenja Mojmire Pastorčić, koja je preuzela ‘kormilo’ RTL Direkta.

“Mojmira je sa mnom svakodnevno radila nekoliko godina, vjerojatno smo oboje na poslu proveli više vremena zajedno nego sa svojim obiteljima, tako da smo u tom periodu sve savjete međusobno već razmijenili. Ona, naravno, ima svoj stil i uređivanja i vođenja koji najbolje odgovara njezinoj osobnosti i publika ju je odmah prepoznala i prihvatila kao autentično TV lice”, rekao je Šprajc pa nastavio.

“Direkt” je na neki način moje čedo pa sam uz njega i emotivno vezan, ali i čedo se mora razvijati i dalje napredovati, a mislim da je s Mojmirom u dobrim rukama”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)

“Nedostaje mi anonimnost”

Otkrio je i da mu sve više nedostaje anonimnost, ali i što najviše voli u svom poslu.

“Nedostaje mi anonimnost, i to sve više, ali volim osjećaj da činim dobru stvar, da mogu pokazati drugu stranu medalje, da mogu donijeti informaciju više, da mogu oraspoložiti ljude. Ipak, možda je najslađe kad mogu razotkriti budale i prevarante i moronima javno reći da su moroni”, pojasnio je popularni voditelj.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zoran Šprajc (@zoransprajc)


Komentari