Nedjeljom u 2: Aleksandar Stanković ‘tajanstvenim’ inicijalima najavio novog gosta

Foto: Screenshot

Voditelj i urednik HRT-ove popularne emisije ‘Nedjeljom u 2’ Aleksandar Stanković najavio je svog novog gosta tajanstvenim inicijalima – “LJ.Ć.R.”, iz čega se da zaključiti da će se preko puta legendarnog ‘Ace’ naći umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs.

Nije trebalo dugo da pratitelji ‘eksplodiraju’ od reakcija. Jedan je gledatelj na Facebooku podsjetio na čuvenu Rojsovu izjavu u Hrvatskom saboru “Da, da, gospodo draga, imao sam ja prilike i takve filmove gledati…”

“Tko je jamio, jamio”, napisao je drugi.

Inače, Rojs je nedavno u intervjuu za Večernji izjavio kako je Josip Perković 1994. godine spriječio atentat na Franju Tuđmana.

“Taj atentat je dogovaran. General Martin Špegelj je razgovarao s jednim generalom iz NATO-a, po nalogu službi. Nađite, provjerite, ja imam original… U razgovoru se kaže: “Vi trebate likvidirati Franju Tuđmana, mi ćemo vas logistički pomoći”. Zamislite tada, 1994., poslije Washingtonskog sporazuma, trebalo je likvidirati predsjednika Tuđmana. To je spriječio Josip Perković. Ja dosad o tome nikad nisam istupao, ali to je istina”, kazao je Rojs.

 


Komentari