Neda Ukraden o financijskoj situaciji: ‘Nije lako plaćati račune, kad sedam mjeseci ne radite’

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 15, jun , 2020, Beograd - Promocija nove knjige "Ne dam te" Vesne Dedic odrzana u restoranu "Druga La Piazza". Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Koronavirus koji je poharao svijet promijenio je i naše živote, a skupina o kojoj se dosta pisalo i u našim medijima su glazbenici, koji su izrazito pogođeni koronakrizom, a kraj njihovih briga još uvijek se ne nazire.

Potvrdila je i to 70-godišnja Neda Ukraden, koja je u intervjuu na srpskoj Happy TV progovorila o problemima s kojima se suočava glazbena industrija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

“Ljudi trpe, na rubu su egzistencije. Glazbenik koji ima obitelj, koji je radio i živio samo od toga, vjerujte mi, u velikoj je krizi. Ovo je postao alarm. Svi se nadamo da će doći bolje vrijeme”, rekla je Neda koja smatra kako je cijelu situaciju teško objasniti ljudima koji nemaju empatije i solidarnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pjevačica je otkrila i kako je dobila nekoliko ponuda za nastup na dočeku 2021. godine, međutim, odbila ih je. “Ponude su aktualne, bilo ih je i vjerojatno će ih još biti. Međutim, ne želim ići u zatvoreni prostor i tajno pjevati za 30 ljudi. Ne pada mi na pamet. Stanje je alarmantno. Kada sedam mjeseci ne radite, nije lako plaćati račune”, zaključuje Neda.

Komentari

loading...