NEDA UKRADEN BRIZNULA U PLAČ! Kako su joj nešto ovoliko nehumano mogli napraviti?

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Pjevačica Neda Ukraden je svojim primjerom drugima htjela dati do znanja da je cjepivo naš najveći saveznik u borbi protiv pandemije, pa je htjela ohrabriti svoje pratitelje na Instagramu, no naišla je na neodobravanje dijela obožavatelja.

Ova je 70-godišnjakinja prošli tjedan prvu dozu cjepiva primila u Beogradu, a time se odmah pohvalila i na društvenim mrežama. Jedni smatraju da je Neda pravi primjer drugima, dok se drugi s tim ne slažu te su joj ostavljali negativne komentare pod fotografijom, među kojima su se našle i brojne uvrede.

“Ja sam mislila da ste vi pametna žena”, poručila joj je jedna od pratiteljica kojoj Neda nije ostala dužna. “Ma nek si ti meni pametna”, uzvratila joj je pjevačica i izazvala raspravu ispod fotografije.

Neda se u ponedjeljak uživo javila u program srpske TV Prve te progovorila o lavini negativnih komentara koju je primila nakon objave o cijepljenju.

“Na mom čelu su nacrtali metu. Patriotizam nije dignuti tri prsta. Patriotizam je kad cijeniš svoje umjetnike, sportaše, glumce, kad pamtiš povijest”, rekla je vidno uzrujana pjevačica koja se nije mogla suzdržati, a da ne brizne u plač.

Prisjetila se i Đorđa Balaševića, s kojim je zajedno nastupala tijekom sedamdesetih godina, pa je otkrila kako je i ona strašno pogođena ovim gubitkom.

“Napustio nas je još jedan u nizu sjajnih likova, čovjek čije su pjesme bile univerzalne teme, širio je ljubav i pričao gorke istine. Ja sam imala tu sreću, sreli smo se i otpjevali jedan bećarac. Njegove pjesme će živjeti. Slava mu. Nažalost, pogreb je održan u krugu obitelji, ali nije bitno pojaviti se tamo, bitno je što u duši osjećaš”, zaključila je Neda.


Komentari