NEDA PARMAĆ SASVIM ISKRENO: ‘Faca mi se osula, jedva sam ustajala iz kreveta, lagana deprica’

Foto: Instagram

Talentirana Pločanka i članica nekadašnje grupe Feminnem, Neda Parmać (37) na Instagramu je progovorila sa svojim pratiteljima o novogodišnjim odlukama te otkrila kako je skoro pala u depresiju.

”Imam par novogodišnjih odluka kojih se uspješno pridržavam zadnja tri dana. Početkom prvog mjeseca sam se osjećala toliko loše da sam mislila da imam neku bolest. Faca mi se osula, jedva sam ustajala iz kreveta, motivacija 0 bodova, lagana deprica”, započela je Parmać.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Parmać (@nedaparmac)

“Na kraju sam shvatila da treba ipak otići do doktora i tražiti antibiotik za upalu grla koja se nakon dva tjedna preselila u nos pa čak i na desni. Je li to uopće moguće!? Odlučila sam da ne želim više osjećati se tako. Izbacila sam šećer, kruh, tijesto, alkohol, cigarete (počela sam pušiti u koroni), redovna tjelovježba (što je zapravo jedini kontinuitet u mom životu), unos D vitamina, minimalno jedan smoothie, puno povrća, meso ne volim pa sam ograničena na piletinu”, nastavila je.

”Pazi ovo… Alergična sam na Bellu. To sam saznala tek kad smo je uzeli ali valjda se uslijed pada imuniteta i ta alergija rapslamsala, nisam mogla disati jedan period, ali evo ulje crnog kima! Jedna od bitnijih odluka je također da ne stavljam puder osim na svirke i snimanja. I lice mi je odlično. I tako. Bolje sam! Puno bolje iako je prošlo samo tri dana. Ali nema više od sutra jer sam od prošlog ponedjeljka”, ispričala je pjevačica.


Komentari