NEĆETE VJEROVATI ŠTO JOJ RADI: ‘On je moja muka, on je moja ljubav’

Foto: Instagram

Hrvatska najpoznatija influencerica Ella Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju svojeg muža Charlesa i opisla njihov vrlo dinamičan odnos. Njihovu ljubav, koja je sve jača i jača, opisala je svojim obožavateljima.

 

View this post on Instagram

 

Moj Popaj ♥️ Moj Nelegalni Muz ♥️ Moja Muka ♥️ Moja sreca ♥️ Moj Oslonac ♥️ Moj most s kojeg cu skocit ♥️ Moj onaj koji salje 3000 poruka kada izadem van i njega ostavim samog s bebom doma ???????

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

“Moj Popaj ♥️ Moj Nelegalni Muz ♥️ Moja Muka ♥️ Moja sreca ♥️ Moj Oslonac ♥️ Moj most s kojeg cu skocit ♥️ Moj onaj koji salje 3000 poruka kada izadem van i njega ostavim samog s bebom doma.”, napisala je Dvorni u opisu fotografije.

 

View this post on Instagram

 

Prije par dana smo posjetili @villa_botanica koja je samo jedna u nizu predivnih lokacija koje cemo posjetiti ove godine u Hrvatskoj. Posto se fokusiram ove godine na odmore u prirodi, opremili smo se sa zanimljivom outdoor opremom da nam ne manjka u ovakvim situacijama. Jedna stvar koju nisam planirala je ova nosiljka. Charles je bio presretan kad sam ju nasla jer mu je nekako ugodnije nju nositi. Osjeca se “muzevnije” kaze ??Balie je na taj tron sjela ko prava kraljica, a dodatni plus je i sto sam nasla i kisobran koji ide na “ruksak” pa smo je zastitili od padalina koje su taman krenule kad smo izasli u setnju. Ova nosiljka je definitvno investicija za one koji cesto idu u outdoor avanture. Nije bas da bi s njom isli u ducan po namirnice, s toga ako vise volite setat po sumama, i planinarit, nosiljka je dostupna u @hervis.hrvatska ❤️ #AvanturElla #getmovin #hervisslovenija #hervishrvatska

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Obožavatelji su komentirali kako su predivni i da im žele svu sreću svijeta.


Komentari